Моделі, методи та інформаційні технології в економіці: секційне засідання XI Міжнародної̈ науково-практичної̈ конференції̈

16 листопада 2023 року
Секційне засідання “Моделі, методи та інформаційні технології в економіці” відбулося 15 листопада 2023 року під головуванням д.е.н., проф. Дмитра Жерліцина.
Засідання включало в себе надзвичайно інформативні доповіді від чотирьох спікерів. Володимир Харченко представив доповідь "Важливість машинного навчання в сталому сільському господарстві", де основна увага була приділена потенціалу машинного навчання у сфері агрокультури. Інна Костенко глибоко розглянула "Теоретичні та прикладні аспекти формування ринку букмекерських послуг в Україні", підкресливши особливості розвитку цього сегменту ринку. Лілія Філіпішина разом із Жанною Черностаною зосередилися на "Компонентах цифровізації економіки в умовах глобалізації", висвітлюючи ключові аспекти цифрових трансформацій. Наталія Клименко акцентувала увагу на "Цифровізації агробізнесу для забезпечення сталого розвитку", демонструючи важливість цифрових інновацій в аграрному секторі.
A close up of a textDescription automatically generated
A white box with black textDescription automatically generated
 
Ця подія стала важливою платформою для обговорення важливих питань, пов'язаних з інформаційними технологіями та економікою, зібравши разом однодумців для обміну ідеями та науковими результатами.
A group of people sitting in chairsDescription automatically generated
Учасники погодились продовжувати подібні дискусії і у подальшому.
 
Професор кафедри економічної кібернетики,
д.е.н., проф. Дмитро Жерліцин

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook