Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі економічної кібернетики

15 листопада 2023 року
Захист магістерських кваліфікаційних робіт спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Економічна кібернетика» розпочався 15 листопада 2023 року в змішаному форматі на дві з половиною години пізніше, запланованого часу, у зв’язку з оголошеною повітряною тривогою. Але це ніяк на вплинуло на настрій магістрів та успішні результати захисту.
Зображення, що містить одежа, особа, чоловік, у приміщенніАвтоматично згенерований опис
Комісія у складі Вдовенко Наталії Михайлівни, голови комісії, д.е.н., професора, завідувача  кафедри глобальної економіки та членів комісії - Клименко Наталії Анатоліївни, заступника декана,к.е.н., доцента кафедри економічної кібернетики НУБіП України, Харченка Володимира Віталійовича, к.е.н., доцента, т.в.о. завідувача кафедри економічної кібернетики,  Жерліцина Дмитра Михайловича, д.е.н., професора кафедри економічної кібернетики НУБіП України, - попередньо ознайомилась з кожною поданою до захисту кваліфікаційною магістерською роботою, відгуками керівників робіт та рецензіями на роботи від НПП факультету інформаційних технологій.
Зображення, що містить у приміщенні, Офісна будівля, одежа, особаАвтоматично згенерований опис
З вітальним словом звернувся до магістрів т.в.о. завідувач кафедри економічної кібернетики Харченко Володимир Віталійович. Він відзначив високий рівень підготовки наших магістрів і висловив сподівання, що вони успішно захистять свої роботи в таких складних умовах.
Тематика магістерських робіт стосувалася сучасних та актуальних напрямків досліджень: моделюванню стратегії захисту криптовалютних активів, моделювання логістичних бізнес-процесів,  ринку освітніх послуг (моделювання ринку освітніх послуг України в умовах сучасних викликів), ринку інтернет-послуг (моделювання поведінки споживачів на основі методів інтернет-маркетингу), рівня життя населення (моделювання та прогнозування рівня життя населення України, моделювання соціальних-економічних наслідків епідемії COVID-19), букмейкерських послуг (моделювання ефективності букмейкерських послуг), енергетичного сектора (моделювання економічного потенціалу енергетичного сектору в Україні), аграрного сектора економіки (моделювання цифрової трансформації аграрного сектору України, економетричний аналіз та моделювання розвитку аграрного сектору України із застосуванням AGMEMOD моделі, моделювання структури ринків агропродукції України, тощо.
Кожен учасник захисту продемонстрував свою здатність аргументовано захищати свої здобутки та відповідати на запитання.
Зображення, що містить у приміщенні, стіна, Офісна будівля, стілАвтоматично згенерований опис
Зображення, що містить у приміщенні, стіна, одежа, біла дошкаАвтоматично згенерований опис
 
Обговорення кожної теми перетворювалося на наукову дискусію усіх присутніх на захисті.
Високо оцінила магістерські роботи та їх захист голова комісії Вдовенко Наталія Михайлівна, д.е.н., професор, завідувач  кафедри глобальної економіки. Вона зазначила, що теми, подані до захисту – актуальні, сучасні й фахово представлені, а всі вимоги до кваліфікаційних робіт - виконані.
Зображення, що містить у приміщенні, стіна, меблі, стілецьАвтоматично згенерований опис
В підсумку, екзаменаційна комісія прийняла рішення на основі результатів захисту кваліфікаційних магістерських робіт з врахуванням навчального плану всім випускникам присвоїти кваліфікацію «Магістр» за спеціальністю 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика» і видати дипломи встановленого зразку про закінчення Національного університету біоресурсів і природокористування України.
                                                                             

Секретар екзаменаційної комісії, доцент Н.А. Рогоза 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook