Роботу колективу факультету конструювання та дизайну за 2023 рік схвалено

20 грудня 2023 року
 У читальній залі 11 навчального корпусу під головуванням голови профспілкового бюро факультету Анастасії Ляшко, за участі п проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка пройшли збори трудового колективу факультету конструювання та дизайну.
  Звіт про роботу колективу факультету у 2023 році зробив декан факультету конструювання і дизайну Зіновій Ружило, який у своєму виступі зупинився на здобутках факультету за звітній період та окреслив основні завдання діяльності колективу в напрямку навчальної, наукової, міжнародної, виховної та інноваційної діяльності.
  У обговоренні прийняли участь заступник декана факультету з міжнародної роботи Андрій Несвідомін, завідувач кафедри механіки Володимир Булгаков, завідувач кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну Сергій Пилипака.
  Представник ректорату Валерій Іщенко зупинився на позитивних моментах діяльності колективу та окреслив завдання ректорату перед колективом факультету з акцентами в плані посилення окремих видів діяльності.
  Робота колективу факультету отримала позитивну оцінку.
 
Анастасія Ляшко,
голова профспілкової організації
факультету конструювання та дизайну

    

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook