Практика студентів Стрільця Дмитра та Поночовного Андрія

15 липня 2022 року

  Практика студентів є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки студентів вищих навчальних закладів України. Вона становить важливу та обов’язкову  ланку в підготовці висококваліфікованих спеціалістів до майбутньої діяльності за фахом. Виробнича практика спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання, та набуття, вдосконалення і розширення практичних навичок і умінь в роботі за обраною спеціальністю.

Виробнича практика проходила з 06.06.2022 р. по 15.07.2022 р. на ФГ „Вітчизна-Тиниця„. ТОВ СП „Вітчизна-Тиниця„ яке знаходиться на вулиці Загребельлля 1 , села Тиниця, Бахмацького району Чернігівської області.
Протягом практики ознайомилися з різними видами сільськогосподарської техніки, вдосконалилисвої навички з ремонту, налаштування тракторів і знарядь. Також ознайомилися з правилами внутрішнього розпорядку підприємства; організаційною структурою управління підприємством; функціями головних спеціалістів одного із відділів підприємства.
Крім загальних завдань практики виконували індивідуальні завдання та самостійно поставлені завдання. Серед цих завдань були завдання, що пов’язані з ремонтом трактора МТЗ-82. Покращували дизайн трактора. Крім того досліджували теоретичне завдання, що стосувалося дослідження на практиці вивченого в університеті.
На підприємстві «Констракшн Машинері», яке знаходиться в Голосіївському районі міста Києва на Саперно-Слобідському проїзді 3. Студентам вдалося прийняти участь у ремонті пристороїв наведених на фото нижче.
Пройшовши практику на підприємствах Фijдчизна-Тиниця„ та «Констракшн Машинері», студенти дійшли наступних висновків: «Виробнича практика надає професійної підготовки майбутнім спеціалістам, вчить самостійності, ініціативності, набуттю організаційних, дослідницьких навичок, які забезпечують повноцінну роботу випускників за фахом».
          
     
 
 
 
Студенти магістратури МОБ 2101:
Стрілець Дмитро Юрійович
Поночовний Андрій Сергійович
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook