Практика студента Дяченко Олега

15 липня 2022 року

  Автосервіс це все те, що забезпечує, використання, експлуатацію, підтримання та відновлення роботи автомобіля протягом всього життєвого циклу.

Вибирати автосервіс потрібно уважно, оскільки багато хто з них працює тільки з автомобілями конкретних марок. Наприклад, якщо майстер постійно ремонтує машини марки Toyota, він може неправильно виконати ремонт машин BMW. Це пов'язано з тим, що з конструктивної точки зору всі автомобілі різні, тому можуть відрізнятися методи кріплення деталей, схема підключення контактів і так далі.
Проходивши практику з 06.06.2022 р. по 15.07.2022 р. на Автосервісі Oiler у Києві, виявив, що там працюють з транспортними засобами будь-яких марок та моделей. Виконував наступні роботи: заміна акумуляторних батарей, свічок, зчеплення, амортизаторів, газорозподільного механізму, елементів гальмівної системи.Ремонт глушника, механічної коробки, рульової рейки.Чищення та заправлення кондиціонера. Регулювання фар, розвал-сходження. Шиномонтажні послуги та зберігання покришок. Заміна олій, що охолоджує рідини.
 
 
 
 
 
 
 
Студент магістратури МОБ 2101
Дяченко Олег Олегович 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook