Онтогенез сільськогосподарських тварин

Тел.: (044) 527-82-32

Електронна пошта: [email protected]

Кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса:
Антонюк Тетяна Андріївна

Кандидат сільськогосподарських наук, доцент

 

    Науковий гурток «Онтогенез сільськогосподарських тварин» – елемент сучасної системи підготовки фахівців з технології виробництва і переробки продукції тваринництва.

 

Керівники студенстського наукового гуртка доценти Носевич Дмитро Костянтинович і Антонюк Тетяна Андріївна

 

  Науково-технічний прогрес і модернізація виробництва суттєво позначились на технології виробництва продукції тваринництва. На сучасних фермах утримують тисячі голів великої рогатої худоби де більшість робочих операцій з догляду і використання тварин автоматизовані. Продуктивність сучасних корів в десять разів перевищує продуктивність корів, яка була століття тому. Звичайно, що інтенсивне використання – це значне навантаження на організм тварини і без ґрунтовних знань особливостей росту і розвитку неможливо забезпечити реалізацію генетичного потенціалу продуктивності. 

    З метою поглиблення знань студентів про особливості індивідуального розвитку тварин на кафедрі технологій виробництва молока та м’яса факультету тваринництва та водних біоресурсів з 2008 року функціонує гурток «Онтогенез сільськогосподарських тварин». Керівники гуртка кандидати сільськогосподарських наук, доценти Т.А. Антонюк і Д.К. Носевич. До 2021 року активну участь, як керівник гуртка і наукової роботи студентів приймала доцент Л.А. Коропець.

    Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів, які є членами гуртка разом з керівниками щомісячно проводять семінари.


Проведення засідання гуртківців


   Гуртківці виконують наукові дослідження, приймають активну участь у роботі внутрівузівських і міжнародних наукових студентських конференцій.

Доповідь Кутової В.В. на конференції

    Щороку проводяться виїзні семінари на найбільшій фермі (в Україні та Європі) промислового типу з виробництва молока «Українська молочна компанія» Згурівського району Київської області.


Проведення досліджень в Українській молочній компанії

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook