Відкрита лекція для студентів 2 курсу спеціальності "Комп'ютерні науки" з дисципліни "Теорія ймовірності, ймовірнісні процеси та математична статистика"

14 лютого 2024 року
14.02 2024 року проведена відкрита лекція з дисципліни "Теорія ймовірності, ймовірнісні процеси та математична статистика" на тему "Теореми додавання та множення ймовірностей та висновки з них" для студентів  2 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки». Лектор доцент кафедри економічної кібернетики Коваль Т.В.
Під час онлайн лекції було розглянуті теореми додавання ймовірностей для сумісних та несумісних подій, а також теореми множення ймовірностей для залежних та незалежних подій.
 
На лекції були присутні т.в.о. завідувача кафедри економічної кібернетики, к.е.н., доцент Харченко В. В., доктор економічних наук, професор Попрозман Н.В., доцент кафедри економічної кібернетики Галаєва Л.В. та  доцент кафедри економічної кібернетики Рогоза Н.А.
 Зацікавленість студентів викликали питання практичного застосування даних теорем.
Дякую студентам за активну участь на відкритому занятті.  Маю надію, що кожен з Вас для себе зміг винести щось нове, цікаве та корисне. 
Доцент кафедри економічної кібернетики

Тетяна Коваль  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook