Олімпіада з освітньо-професійної програми «РОБОТОТЕХНІЧНІ СИСТЕМИ І КОМПЛЕКСИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА»

27 лютого 2024 року

22 лютого відбулась перша олімпіада за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів «РОБОТОТЕХНІЧНІ СИСТЕМИ І КОМПЛЕКСИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА». Необхідно сказати, що набір на цю освітню програму вперше відбувся у серпні 2023 року і за нею проходить підготовку лише одна група. Однак, студенти цієї групи досить добре опановують зміст програми, долучаються до наукової роботи, виконують волонтерські проекти.

Сама олімпіада підготовлена і проведена НПП кафедри конструювання машин і обладнання: проф. Вячеславом ЛОВЕЙКІНИМ, проф. Юрієм РОМАСЕВИЧЕМ, ст. викл. Віктором КРУШЕЛЬНИЦЬКИМ та асист. Олександром СПОДОБОЮ. Участь в олімпіаді прийняла найактивніша частина групи РОБ-2304. Всі учасники отримали завдання, які складались із п’яти пунктів. Зміст завдань відповідав вивченому матеріалу і мав практичну направленість.

Перед початком олімпіади комісія з вказаних НПП кафедри конструювання машин і обладнання привітала учасників і побажала їм проявити максимум знань і компетентностей для успішного виконання завдань.

Організаційна зустріч комісії та учасників олімпіади перед її початком

 

Учасники олімпіади досить добре впорались із завданнями та показали гарні знання.

 

Приклади виконаних на олімпіаді завдань

 

Після того, як члени комісії отримали всі заповнені бланки учасників, була проведена оцінка відповідей. За результатами підсумкових оцінок розподілені призові місця: перше отримав Владислав ПАЛАМАРЧУК, друге – Ігор СВІЗІНСЬКИЙ, третє – Андрій ЛУК’ЯНЕНКО.

Вітаємо переможців! Разом з тим, комісія вітає всіх учасників олімпіади, бажає наснаги, нових перемог та успіхів!

Такий захід був корисним не тільки студентам, а і викладачам, оскільки вони мали змогу провести своєрідний зріз залишкових знань студентів. Це, у свою чергу, дало змогу рекомендувати внесення змін до освітньо-професійної програми для подальшого її розвитку та вдосконалення.

 

Проф. каф. конструювання машин і обладнання

Юрій РОМАСЕВИЧ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook