Гостьова лекція запрошеного професора з Державного закладу освіти «Подільський державний університет» для Магістрів спеціальності 051 «Економіка» Освітньої програми Економічна кібернетика.

23 лютого 2024 року
Згідно розладу 23.02.2024 проходила лекція з дисципліни «Управлінська економіка» для Магістрів спеціальності 051 «Економіка» Освітньої програми «Економічна кібернетика» факультету інформаційних технологій. До лекції була залучена д.е.н., професор, проректор з навчальної, науково – інноваційної та міжнародної діяльності Державного закладу освіти «Подільський державний університет» Бялковська Оксана Антонівна.
Пані, зарошений лектор, акцентувала увагу на тому, що «Управлінська економіка» базується на спеціальних прийомах, які застосовуються у реальній практиці для об'єктивної і всебічної оцінки функціонування та моделювання розвитку економічних систем у сьогоднішніх надскладних умовах.
Підкреслила, що дисципліна «Управлінська економіка» є предиспозицією формування логічної системи дослідження соціально-економічної проблематики, що створює міцний фундамент для подальшого самостійного навчання і накопичення практичного досвіду.
Запрошувала до участі у міжнародних науково-практичних конференціях на базі її альма матері, до співпраці у спільних науково-практичних проектах розвитку бізнесу, відбудови регіону. В той же час, розказала про місце знаходження Подільського державного університету, місто магдебурзького права, одне з головних центрів історичного регіону Поділля. Королівське місто у складі Речі Посполитої, історично головна адміністративно-територіальна одиниця Західного Поділля.
Зрозуміло, що для успішного навчання, ефективної роботи над проектами потрібний здоровий відпочинок, то ж запропонувала туристичні маршрути вивчення і дослідження численних історико-архітектурних пам'яток цього краю.
 
В цілому, лекція була цікавою, насичена ілюстративним матеріалом і викликала жвавий інтерес у магістрів.
Дякуємо д.е.н., професору Оксані Антонівні Бялковській за прочитану лекцію на високому науково-практичному рівні.
До нових зустрічей та обміну досвідом!
 
д.е.н., професор каф. Економічної кібернетики
 Н.В. Попрозман

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook