Продовжуємо профорієнтаційну роботу

7 березня 2024 року

7 березня на базі Боярського академічного ліцею "ГАРМОНІЯ" пройшов профорієнтаційний захід, участь у якому прийняли НПП факультету конструювання та дизайну: проф. Юрій РОМАСЕВИЧ, доц. Микола КОРОБКО, доц. Андрій НЕСВІДОМІН. Представники факультету у цікавій формі розповіли учням старших класів можливості реалізації власних інженерних, творчих та спортивних амбіцій у рамках навчання на факультеті конструювання та дизайну.

Доц. Микола КОРОБКО зупинився на ролі сучасного інженера у розбудові економіки держави, провадженні сучасних технологій та перспективах інженерної діяльності загалом. Проф. Юрій РОМАСЕВИЧ детально розповів про освітні програми, за якими проходить підготовка студентів, та широкій гамі можливостей, які відкриваються перед студентами. Це і англомовне викладання дисциплін, військова кафедра, творчі конкурси, студентські наукові гуртки, студентській простір тощо. Крім того, він продемонстрував окремі зразки студентських проектів (3D-друк, мобільні роботи, обернений маятник та інші).

Надзвичайно живо присутні школярі сприйняли презентацію доц. Андрія НЕСВІДОМІНА, який розповів про технології віртуальної та доповненої реальності, штучний інтелект та їхнє використання у навчальному процесі.
Крім того, присутніх проінформовано про квітневі дні відкритих дверей у НУБіП України та предметні олімпіади.

Викладачі факультету висловлюють щиру подяку адміністрації ліцею, зокрема, Бойко Наталії Василівні, за сприяння у проведені профорієнтаційного заходу.


Проф. каф. конструювання машин і обладнання
Юрій РОМАСЕВИЧ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook