Екскурсія до музею історії НУБіП України: крізь час до перемог

6 березня 2024 року
Першокурсники факультету інформаційних технологій, спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Економічна кібернетика», відвідали музей історії університету. Вони отримали унікальну можливість поглиблено ознайомитися з багаторічною історією свого навчального закладу.
Співробітниця музею, Тетяна Миколаївна, цікаво та ґрунтовно розкрила перед студентами сторінки історії Голосіївського району, де розташований університет, з прадавніх часів в контексті історії України, розповіла про захисників з числа студентів і викладачів, які боронили і боронять нашу країну й в наші дні.
Студенти мали унікальну можливість поринути в 125-річну історію університету, прослухати цікаву лекцію про його становлення, непростий шлях, досягнення та внесок у розвиток науки та освіти.
Велика кількість експонатів музею та цікаві розповіді екскурсовода дали змогу унаочнити, яким було життя нашого славетного університету в різні періоди.
Цей захід став не лише екскурсом у минуле, але і важливим етапом у формуванні патріотичного ставлення до своєї альма-матер!
Ми пишаємося, що є студентами саме цього навчального закладу!
 
Маркелова Сніжана, студентка 1-го курсу Екк,
Галаєва Людмила, куратор академічної групи.

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook