Зустріч із запрошеним лектором з кафедри комп’ютерних наук факультету інформаційних технологій НУБіП України – д.е.н. Руденським Р.А.

8 березня 2024 року
08.03.2024 р. відбулася гостьова лекція з дисципліни «Аналітика та прогнозування з Python» для магістрів за спеціальністю 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Економічна кібернетика» д.е.н., професора Руденського Романа Анатолійовича.
Спираючись на власний науковий і практичний досвід у сфері Data Science, лектор розповів, якими знаннями та навичками необхідно володіти, щоб увійти в цю сферу бізнесу. При цьому, на власних прикладах пояснив, хто і за що відповідає в роботі з великими даними, зокрема: data scientist, data engineer, ML engineer, database administration, аналітик даних, data architect, BI developer. А також навів переваги та недоліки основних бібліотек Python для науки про дані, машинного навчання і комп’ютерного зору.
Лекція викликала жвавий інтерес та цілий ряд запитань у магістрів спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Економічна кібернетика» факультету інформаційних технологій НУБіП України та присутніх на лекції членів кафедри економічної кібернетики.
Дякуємо Роману Анатолійовичу за змістовну та цікаву лекцію, яка була проведена на високому науково-практичному рівні!
 

Д.е.н., доц. Кравченко В.М. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook