Кафедра англійської філології

Науково-дослідна робота

Щороку кафедра публікує значний обсяг наукових статей з теорії перекладу, філософії, психолінгвістики, педагогіки, методики викладання мов та літературознавства. Науково-педагогічні працівники кафедри англійської філології постійно беруть активну участь у конференціях, круглих столах, семінарах міжвуніверситетського, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Кафедра англійської філології традиційно в квітні проводить студентську науково-практичну англомовну конференцію "Англійська мова - мова міжнародного спілкування", метою якої є підвищення мотивації студентів до більш глибокого вивчення мови та виявлення кращих студентів в процесі мовних дискусій.

"Знання однієї мови дозволяє вам увійти в коридор життя, двох мов - відкриває вам усі двері у цьому коридорі" - це висловлювання Франка Сміта дуже влучно відображає важливість володіння іноземними мовами і є актуальними для наших студентів. Кафедра щороку традиційно проводить студентську олімпіаду для студентів НУБІП (І тур).

Переможці І-го туру олімпіади беруть участь у всеукраїнській студентській олімпіаді з англійської мови, яка проводиться в різних містах України. Мазур Дар'я, студентка 2 курсу спеціальності "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" та студент 2 курсу факультету інформаційних технологій Павлище Олександр розділили між собою перше місце на олімпіаді з англійської мови у 2020 році.

       

На кафедрі діє студентський науковий гурток "Intercultural Communication and Business Environment". Керівник: д. пед. наук, доцент, в. о. завідувача кафедри англійської філології Дьоміна Вікторія Володимирівна.

Викладачі кафедри постійно співпрацюють зі спорідненими кафедрами інших вузів, таких як Національний лінгвістичний університет та Національний педагогічний університет ім. Драгоманова та кафедрою англійської філології Ірпінського Національного університету державної податкової служби України.

Деякі викладачі кафедри працюють над написанням кандидатських та докторських дисертацій.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook