ВИХОВНА ГОДИНА ЧЕТВЕРТОГО КУРСУ

28 березня 2024 року
В кінці останнього тижня березня проведено чергову виховну годину із студентами випускного курсу академічних груп «Економічна кібернетика» і «Цифрова економіка». Для зручності провели онлайн зустріч у вечірню годину із запрошенням заступника декана факультету Клименко Наталії Анатоліївни.
Традиційно зустріч зумовлена обговоренням поточної успішності, проміжної атестації, а цього разу ще аналізу оновленої таблиці оцінок з урахуванням результатів останньої сесії та доздач, а також можливості і проблемам ліквідації заборгованості перед підсумковою сесією і захистом бакалаврських кваліфікаційних робіт.
Зображення, що містить текст, знімок екрана, програмне забезпечення, Комп’ютерна піктограмаАвтоматично згенерований опис
Особливою темою зустрічі був вступ до магістратури у форматі «питання-відповіді», розгляд основних положень майбутньої вступної кампанії, підготовки до ЄВІ та ЄФВВ, підготовленою Клименко Наталією Анатоліївною.

Було надано матеріали для підготовки до здачі ЄВІ та ЄФВВ. Сподіваюсь, зустріч була дуже цікавою, корисною з багатьма питаннями і відповідями. Отже  спільними зусиллями випускники нашої кафедри успішно мають завершити бакалаврат, будуть готові  до вступу в магістратуру, успішно пройдуть вступні випробування та стануть магістрами з відповідних освітніх програм кафедри. 

Н.А. Рогоза, доцент кафедри економічної кібернетики, 

 

наставник груп 4 курсу за ОП «Економічна кібернетика», «Цифрова економіка»
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook