Моделювання бізнес-процесів: гостьова лекція від компанії SoftServe

13 березня 2024 року

13 березня 2024 року, за запрошенням Олени Кузьмінської, професорки кафедри інформаційних систем і технологій, представники компанії SoftServeпровели онлайн лекцію “Моделювання бізнес-процесів”для студентів факультету інформаційних технологій. Студенти спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика» ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр» та викладачі кафедри економічної кібернетики прийняли активну участь у заході, з цікавістю прослухали лекцію, ознайомились з сферою бізнес-аналітики в ІТ.

 
 
 
Вітальне слово взяла Олена Глазунова – декан факультету, Роман Куриленко представив компанію, яка на даний момент налічує більше 11 тисяч співробітників та її основні напрямки роботи та надав студентам покликання на ресурси, необхідні сучасному ІТ-фахівцеві. Лекцію студентам прочитав Дмитро Чумак – Lead Business Analyst у SoftServe, який працює уже понад 10 років у бізнесі, системному та data аналізі.
 
 
Він поділився досвідом роботи в цікавих проектах та відповів на запитання студентів та викладачів. А студента який задав найцікавіше питання, відзначили подарунком від компанії.
Щиро дякуємо представникам SoftServe за цікаву лекцію та співпрацю!
 
Людмила Галаєва,
доцент кафедри економічної
кібернетики
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook