Досягнення наших магістрів

12 квітня 2024 року

 Безпілотні літальні апарати знайшли широке застосування у багатьох галузях людської діяльності, зокрема, у сільськогосподарському виробництві. Їхнє проектування, виробництво та використання можна розглядати як гілку сучасного і важливого напрямку інженерії – робототехніки. Тому не дивно, що магістри Максим Бутков та Богдан Закревський, які проходять підготовку за ОПП „Робототехнічні систем і комплекси сільськогосподарського виробництва” прийняли участь у програмі підготовки „Використання безпілотних машин і апаратів”. Спільно із іншими студентами, аспірантами, викладачами факультету конструювання та дизайну (Юрієм Ромасевичем, Андрієм Несвідоміним, Олегом Маліневським, Олександром Зарівним, Антоном Тараненком, Вадимом Лінником) та факультету інформаційних технологій вони отримали теоретичні знання про будову безпілотних апаратів, принципи їхнього пілотування та організації зв’язку, а також відпрацювали базові навики пілотування в лабораторних та польових умовах.

  
Віримо, що отримані компетентності стануть їм у нагоді та дадуть поштовх до подальшого розвитку інженерних навиків у галузі безпілотних машин і апаратів.
Всі учасники програми підготовки „Використання безпілотних машин і апаратів” висловлюють подяку організаторам заходу та, особливо, спікерам і менторам, які приймали участь у теоретичних і практичних заняттях зі слухачами.
 
Гарант ОПП „Робототехнічні систем і комплекси сільськогосподарського виробництва”,
Юрій Ромасевич
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook