Студентська екскурсія до музею ґрунтів з куратором

16 квітня 2024 року
Студенти другого курсу спеціальності "Комп'ютерні науки" факультету інформаційних технологій (КН-22001, КН-22002, КН-22003) 16.04.2024 р відвідали музей ґрунтів, що знаходиться у навчальному корпусі № 2 разом зі своїм куратором доцентом кафедри економічної кібернетики Харченком В.В. Ця екскурсія стала захоплюючим відкриттям для учасників, оскільки вони отримали унікальну можливість вивчити різноманітність ґрунтів та їхнє значення для екосистем.
 
В музеї студенти розглянули різні типи ґрунтів, дізналися про їх склад, структуру та властивості. Вони побачили зразки глини, піску, торфу та інших матеріалів, які складають нашу планету. Під час екскурсії студентам надано цікаву інформацію про роль ґрунтів у підтримці рослинного та тваринного життя, а також їхнє вплив на клімат та середовище. Також було обговорено проблеми забруднення ґрунтів та можливі шляхи їх вирішення.
Ця екскурсія виявилася важливою для студентів, оскільки вона дала їм можливість не лише поглибити свої знання, але й розширити свій світогляд. Після завершення екскурсії вони залишили музей, переповнені новими враженнями та з бажанням поділитися отриманою інформацією з оточуючими.
Володимир Харченко,
в.о. завідувача кафедри економічної кібернетики
куратор академічних груп,

спеціальності комп’ютерні науки  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook