Нова традиція: святкуємо День університету!

24 травня 2015 року

 Виконуючи програму розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020», 29-30 травня наш колектив буде відзначати День університету, приурочений до 117-ї річниці з дня заснування. Про що і йшла розмова сьогодні на нараді з ректором Станіславом Ніколаєнком

 
При запровадженні такої традиції ми врахували досвід європейських і американських університетів. Захід переслідує кілька цілей, але основна з них – ще більше згуртувати колектив задля ефективної взаємодії і виконання покладених державою завдань. 
 
До участі в основній частині свята 29 травня на університетський стадіон запрошуються співробітники, викладачі і науковці, студенти та аспіранти, члени наглядової ради і рад роботодавців, випускники і почесні гості. 
 
Сценарний план проведення презентував проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Отже, як відбуватиметься дійство. 
 
Напередодні офіційної частини на стадіоні будуть облаштовані намети навчально-наукових інститутів і факультетів з їхньою презентацією.
 
О 14 годині ректор разом з почесними гостями відкриють свято. А вже о 14-30 розпочнуться спортивний та інтелектуальний блоки. Зокрема, науково-педагогічні працівники змагатимуться з перетягування канату та присіданнях з гімнастичним кругом. Заплановано і футбольний матч між командами адміністрації та гостями. У спортивному корпусі проходитимуть змагання з настільного тенісу. Для студентів буде організована естафета «Вмілий і кмітливий». За пропозицією організаторів, запроваджується традиція встановлення спортивних рекордів – з метання м’ячика, силової тяги та індивідуального підтягування. Декани факультетів та директори інститутів визначатимуть поміж себе кращих з дартсу.
 
Паралельно зі спортивними стартами змагатимуться інтелектуали. Так, завідувачі кафедр перевірять свої вміння розв’язувати японські головоломки судоку. Для команд старост академгруп, науково-педагогічних працівників та окремо жінок буде організоване змагання «Корпоративна сила», де з допомогою спеціального пристрою 8 осіб одночасно разом будуть писати назву університету. А завідувачі гуртожитками позмагаються в конкурсі «Кмітливий комендант», збираючи предмети із запропонованих деталей.
 
У той же час на плацу та біля військової кафедри працюватиме виставка військової техніки та зброї. Бажаючі зможуть сфотографуватися з її експонатами, позмагатися у швидкості розбору та збору автомата.
 
О 16-00 на головній сцені розпочнеться гала-концерт переможців цьогорічного фестивалю «Голосіївська весна», підбиття підсумків змагань і нагородження переможців.
 
О 17-30 команди відокремлених підрозділів університету візьмуть участь в конкурсі козацької та мисливської кухні. Усі бажаючи зможуть скуштувати кашу та куліш.
 
З 19-30 – студентська дискотека.
 
Протягом усього дня працюватимуть продовольчі та сувенірні лавки.
 
Окреме дійство буде організоване і для дітей – катання на поні, малювання та інші заходи.
 
30 травня ж на факультетах і науково-навчальних інститутах відбудуться зустрічі випускників.
 
Тож запрошуємо на 117-й день народження університету!
 
Денис Рудень 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook