Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук

Популярно про маловідоме

 
Постійні читачі та відвідувачі нашої інтернетсторінки напевне помітили, що цього року разом з іншими й вже звичними матеріалами інформаційного, наукового, навчально-методичного та іншого характеру ми започаткували своєрідну рубрику «Головне про дипломатію» – в якій ми друкуємо відомі, не зовсім відомі й мало кому відомі вислови, думки, спостереження, тощо визначних постатей всесвітньої історії міжнародних відносин щодо тих чи інших аспектів, категорій й понять дипломатичної служби та дипломатії як такої. Судячи з числа читачів представлене нами, маємо певну надію, що таке наше запобігання потроху знаходить свого зацікавленного читача, зокрема, й серед майбутніх, що нам дуже приємно, абітурієнтів.
 
Сьогодні у продовження цієї теми ми відкриваємо своєрідний розділ сайту під умовною поки що назвою «Популярно про маловідоме», в якому маємо намір друкувати матеріали із маловідомих, але часом визначальних й, у всякому разі, цікавих, з нашого погляду, подій історії міжнародних відносин й світової політики. Для нас є дуже важливим й приємним, що створення такого розділу є власною ініціативою й пропозицією наших студентів-міжнародників першого курсу навчання, короткі ессе яких ми й маємо намір переважно друкувати. 
 
Перший, представлений на розсуд читачів матеріал, що ми його назвали «Ватерлоо на Лондонській біржі» саме й підготовлено – щоправда, за участі одного із наших колег – студентом першого курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Вітковським Анатолієм. Сподіваємось це не той перший млинець, що грудкою.
 
Отже, – вперед! Ми починаємо, за нами, наші читачі – всі, хто цікавиться подіями всесвітньої історії, міжнародної політики, інформації – ми намагатимемось робити заплановане цікаво, сподіваючись на Ваші інтерес, увагу й доброзичливу, хочемо думати, критику. 
 
 

«Ватерлоо» на Лондонській біржі

Причини революції й криза зовнішньої політики французького абсолютизму

 

 

 

Перейти на сторінку кафедри

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook