Науковий гурток «Стандартизація в області взаємозамінності та метрології»

Науковий керівник гуртка:
Мельник Валентина Іванівна

кандидат економічних наук, доцент

 

 

Науковий керівник гуртка «Стандартизація в області взаємозамінності та метрології»
Мельник Валентина Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри надійності техніки, очільник сектору наукової роботи Польського Дому м. Києва (ФОП в Україні), заступник голови Федерації польських організацій в Україні, Заслужений діяч культури Республіки Польщі. 
 
Науковий студентський гурток «Стандартизація в області взаємозамінності та метрології» було створено у 2001 році на кафедрі ремонту машин факультету механізації сільського господарства.
Мета наукового студентського гуртка «Стандартизація в області взаємозамінності та метрології» – підготовка висококваліфікованих фахівців за спеціальностями «Галузеве машинобудування» та «Агроінженерія» щодо володіння галузевими стандартами та стандартами в області якості, оцінки точності виготовлення та відновлення деталей транспортних засобів, тракторів, сільськогосподарських машин 
З 2012 року започаткована робота секції «Галузева економіка», який передбачає діяльність на стику економічного і технічного спрямування, поглибленого особливостями аграрної сфери.
Засідання гуртка відбуваються згідно річного плану його роботи. Учасниками гуртка є студенти спеціальностей «Галузеве машинобудування» та «Агроінженерія».
У роботі наукового гуртка щорічно беруть участь близько 15 студентів факультету конструювання та дизайну і механіко-технологічного факультету ОС «Бакалавр» та «Магістр», які активно долучаються до роботи наукових конференцій, готуючи доповіді та свої публікації щодо результатів досліджень. Учасниками гуртка також є студенти ряду закордонних університетів.

 

 

Новини

Всі новини

Оголошення

Всі оголошення

Події

Всі події

2 травня 2022, 16:28

СТОРІНКИ ІСТОРІЇ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook