Випускниця Ірпінської спеціалізованаї загальноосвітнньої школи №12 з імені З. Алієвої Ольга Даниленко мріє бути кібернетиком.

10 березня 2020 року
Розкажи про себе.
– Мене звати Ольга Даниленко. Я випускниця Ірпінської спеціалізованаї загальноосвітнньої школи №12 з вивченням іноземних мов імені З. Алієвої
Київської області. Мене останнім часом приваблює економіка та інформаційні технології і я мрію займатись цим в подальшому житті. Люблю читати книги, танцювати і проводити час зі своїми друзями.
Яку обрала спеціальність і чому?
– Для мене  цікавим є напрям економічна кібернетика, що об’єднує дослідження економіки з активним використанням інформаційних технологій та математичних моделей. Вражає і те, що практично всі випускники кафедри затребувані й працюють за фахом, оскільки знання інформаційних технологій, методів аналізу та дослідження економічних процесів є вимогою сьогодення і запорукою успішної кар’єри.
Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?
Дуже сподобався ваш корпус та затишні і оснащенні аудиторії. У НУБіП України навчаються і навчалися багато моїх знайомих і родичі. Також подобається зручне розташування, наявність власного спортивного комплексу та можливість займатись улюбленим ділом
Чим цікавишся окрім навчання?
– Окрім навчання я веду активний спосіб життя. Танці ‒ моє улюблене заняття. У вільний час полюбляю малювати та займаюсь макраме.
Дякуємо Ольго та бажаємо успішного вступу за обраною спеціальністю
«економічна кібернетика»!
.
Тетяна Коваль,
доцент кафедри економічної кібернетики

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook