Робота дистанційно – продовжується

11 квітня 2020 року

  Тиждень пройшов, тому вже можна підбити підсумки роботи нашої кафедри в дистанційному режимі. Кожен викладач кафедри на цьому тижні проводив як лекційні заняття на сервісі Cisco Webex так і практичні на платформі Elearn. Всі вони пройшли згідно розкладу, а тому можна стверджувати, що навчання дистанційно поступово виходить з плутанини, яка склалась після введення карантину в державі.

  Отже, важливе місце в підготовці майбутніх правників займає навчальна дисципліна «Конституційне право України», яка викладається двома викладачами кафедри – професором Віктором Ладиченко та асистенткою Наталією Кідаловою. Обидва викладачі опанували платформи Elearn та Cisco Webex. Лекції з цієї дисципліни проходять на сервісі Cisco Webex, практичні заняття на дистанційній платформі Elearn. Доречи, Наталія Кідалова поєднує ці дві платформи для проведення практичних занять, пояснюючи це тим, що для майбутнього юриста дуже важливо живе спілкування, де вони можуть, як пояснити свою думку так і відстояти власне бачення в тих чи інших питаннях. На цьому тижні, були розглянуті дві теми, а саме «Правовий статус людини і громадянина», та «Громадянські (особисті) та політичні права і свободи людини».

  Професорка кафедри Інна Курило провела лекційні та семінарські заняття з дисципліни «Міжнародне право» для студентів 3-го курсу юридичного факультету через систему Cisco Webex. Студенти охоче відвідували ці заняття та разом з викладачем обговорювали похідні питання лекцій. Зокрема, система Cisco Webex дозволяє показувати презентації в прямому ефірі он-лайн протягом лекції, що і було застосовано протягом занять.

  Доцентка Людмила Головко вважає, що карантин – не завада для отримання якісних знань. Тому, 9 квітня лекція з порівняльного правознавства на тему «Religious Legal Systems» для англомовної групи 4 курсу юридичного факультету проводилася з використанням сервісу Cisco Webex Meeting. Студенти ознайомилися з загальними характеристиками правових систем релігійного типу та особливостями окремих релігійних правових систем. З використанням сервісу Cisco Webex Meeting проводились також і семінарські заняття. Студенти позитивно відгукнулись про даний сервіс, зазначивши, що він покращує можливість взаємодії між викладачем та студентами.

  Доцент Євгеній Шульга, викладаючи навчальну дисципліну «Міжнародне право енергетичної безпеки» також користується електронними платформами Elearn та Cisco Webex. Викладання лекційного матеріалу проходить на сервісі Cisco Webex, а вже опрацювання практичних завдань відбувається на платформі Elearn за сертифікованим курсом.

  Асистент Віталій Вітів та доцент Сергій Кідалов також використовують електронні платформи Elearn та Cisco Webex, для викладання навчальних дисциплін на заочній формі навчання. Лекції зрозуміло проходять на сервісі Cisco Webex та практичні заняття відповідно на платформі Elearn. Також вони разом працюють в Юридичній клініці «Захист та справедливість». Опановують електронне консультування клієнтів клініки та розробляють правові заходи, які будуть проводитися на сервісі «Zoom» в рамках проєкту правової просвіти за підтримки USAID «Трансформація фінансового сектору».

 

                  

       

10 поширених видів шахрайства з платіжними картками

 

Доцент кафедри
Сергій Кідалов

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook