Кафедра економічної кібернетики - традиційна онлайн зустріч

13 квітня 2020 року
13-го квітня 2020 року кафедра економічної кібернетики зібралася на чергову зустріч у режимі online з метою обговорення актуальних організаційних питань, оскільки злагодженість дій колективу напряму впливає на ефективність дистанційної роботи.
Були обговорені результати проміжної атестації студентів, питання проведення підсумкової атестації та захисту випускних бакалаврських робіт, підготовки до щорічної конференції на базі факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України, а саме VIII Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції “ГЛОБАЛЬНІ ТА РЕГІОНАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ В СУСПІЛЬСТВІ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ 2020”, яка відбудеться в м. Києві 14-15 травня 2020 року. Викладачі кафедри прозвітували щодо перебігу навчального процесу.
 
 
 
Заступник декана факультету інформаційних технологій Клименко Наталія Анатоліївна проінформувала щодо формування освітньої програми підготовки магістрів спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Економічна кібернетика», що викликало жваву дискусію колективу кафедри.
 
 
 
 
 
 
Колектив кафедри економічної кібернетики успішно працює в нових, незвичних умовах та тримає високу планку якості надання освітніх послуг!
 
Людмила Галаєва,

доцент кафедри економічної кібернетики 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook