Студентський науковий гурток «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів»

Звіти гуртка

 

ЗВІТ

про роботу гуртка кафедри ветеринарної гігієни ім.проф.А.К.Скороходька 
«Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів»
за 2023/2024 навчальний рік
 
Діяльність гуртка спрямована на вивчення ветеринарно-санітарної експертизи та санітарної оцінки продукції тваринного і рослинного походження з акцентом на аналіз ризиків під час її виробництва, переробки, зберігання, транспортування та реалізації.
Заходи, з яких складається діяльність гуртка, проводилися згідно плану його роботи на 2023/24 н. р., і включали в себе: набір студентів до гуртка, визначення тем досліджень, проведення аналізу чинних нормативних документів та нормативно-правових актів України та ЄС щодо безпечності та якості харчових продуктів та кормів, відпрацювання методів визначення показників якості і безпечності харчової сировини та кормів, ознайомлення з технологією та гігієною виробництва продуктів тваринного походження в умовах ВП НУБіП України “Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка“ і ВАТ «Амбар», ветеринарно-санітарними основами підготовки тварин і птиці до забою, технологією та гігієною первинної переробки тварин і продуктів забою в умовах ВП НУБіП України, ВАТ «Амбар» та Міронівська птахофабрика, організацією ветеринарно-санітарного контролю та нагляду за вантажами, підконтрольними державній ветеринарній та фітосанітарній службі в умовах Київського пункту державного ветеринарного контролю на державному кордоні і транспорті, з історією бджільництва в Україні та сучасними методами дослідження меду та продуктів бджільництва в умовах Інституту бджільництва ім. П.І.Прокоповича та науково-дослідного хіміко-токсикологічного відділу ДНДІЛДВСЕ, підготовку доповідей та виступів на студентських конференціях різних рівнів, публікацію статей за результатами досліджень, участь гуртківців у щорічному фестивалі студентської науки.
 
У 2023/24 н. р. в гуртку навчалися такі студенти:
 
№ п/п
Прізвище та ім’я по батькові
Курс
Група
 
1
2
3
4
 
1.    
Гребеневич Юлія Михайлівна
5
10
2.    
Гриценюк Іванна Павлівна
5
10
3.    
Давиденко Аьона Олександрівна
5
10
4.    
Дідик Вікторія Миколаївна
5
10
5.    
Коновал Анна Вікторівна
5
10
6.    
Кудляк Олександра Олександрівна
5
10
7.    
Куц Аліна Дмитрівна
5
10
8.    
Лаптєва Діана Олегівна
5
10
9.    
Літвінова Аліна Андріївна 
5
10
10.               
Остапенко Крістіна Миколаївна
5
10
11.               
Прищепа Даріна Валентинівна
5
10
12.               
Сукало Євгенія Павлівна
5
10
13.               
Теренковський  Данило Анатолійович
6
10
14.               
Афоніна Анна Олексіївна
3
10
15.               
Розпутня Вікторія Олегівна
3
10
16. 
Конкс Марія Олегівна
2
3
17. 
Лихошва Єлизавета Андріїівна
2
11
18. 
Барбер Софія Володимирівна
2
11
19. 
Бойко Карина Володимирівна
2
11
20. 
Олійник Дарія Михайлівна
2
11
21. 
Кардаш Аміна Олександрівна
3
2
22. 
Біла Юлія Володимирівна
3
2
23. 
Новіков Дмитро Віталійович
3
2
24. 
Дмитрощук Аліна Петрівна
3
2
25. 
Шелестак Діана Іванівна
3
2
 3 доповіді на ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Європейські Виміри Сталого Розвитку», 26 червня 2020 року
  1. Контроль свіжості яєць курячих харчових. Панчук Анна, – магістрант Науковий керівники –  Галабурда М.А., доцент
  2. Небезпечні фактори, пов’язані з ланцюгом постачання риби та рибної продукції. Минко Віктор – магістрант, Науковий керівник – Галабурда М.А., доцент
  3. Оцінка безпечності харчових добавок в ЄС. Чернецький Андрій – магістрант, Науковий керівник – Галабурда М.А., доцент 

За результатами було подано і опубліковано тези у збірниках матеріалів конференцій

Забезпечення діяльності web-сторінки гуртка https://nubip.edu.ua/node/76439

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook