Попередній захист магістерських робіт

30 листопада 2020 року
30 листопада на кафедрі економічної кібернетики факультету інформаційних технологій НУБіП України на високому рівні було організовано та проведено попередній захист магістерських робіт магістрів денної форми навчання спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика».
Захід проходив у форматі інтерактивної відеоконференції. Ступінь готовності студентів до основного захисту перевіряли завідувач кафедри проф., д.е.н. Жерліцин Д.М., проф. д.е.н. Скрипник А.В., доценти Галаєва Л.В., Клименко Н.А., Коваль Т.В., Рогоза Н.А.
 
Випускники магістратури представили цікаві доповіді. Тематика магістерських робіт різноманітна і цікава: «Моделювання інвестиційного потенціалу регіону»; «Аналіз продажу продукції у торгових точках»; «Прогнозування соціально-економічних ризиків в контексті демографічної динаміки в Україні»; «Методи оптимізації конфігурування систем класу "Розумний будинок"»; «Моделювання логістичних бізнес-процесів»; «Економетричний аналіз рівня життя населення України»; та інші.
 
У процесі захисту наукової роботи студенти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання присутніх, виявили щиру зацікавленість проблемою дослідження.
Обговорення доповідей студентів перетворювалося на жваву дискусію, у якій взяли участь не лише наукові керівники та викладачі кафедри, але й самі студенти.
 
Було відмічено, що всі представлені дослідження виконані згідно вимог щодо написання магістерських робіт та з урахуванням зауважень, порад і рекомендацій викладачів вони були допущені до захисту.
За результатами попереднього захисту ухвалили рекомендувати магістерські роботи до захисту, який відбудеться 15 грудня 2020р.
 

Вітаємо магістрів! 

Доцент кафедри економічної кібернетики 

Людмила Галаєва

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook