Спортивно-оздоровчий табір «Академічний»

Адреса: Одеська область, м. Чорноморськ вул. Приморська, 89-а.

Тел.: (067) 877-50-34, (093) 565-65-18. Профком співробітників: (044) 527-89-47.

Директор:
Непомняща Любов Василівна

 

Г Р А Ф І К
заїздів до спортивно-оздоровчого табору «Академічний» на 2021 рік

 

     Спортивно-оздоровчий табір «АКАДЕМІЧНИЙ» є структурним підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України. Розташований на березі Чорного моря в мальовничій, екологічно чистій місцевості. Відстань до моря – 50 метрів. Протягом сезону відпочинку піщаний пляж чистий, вода в морі тепла та екологічно чиста (проводяться постійні дослідження).

     На пляжі знаходиться рятувальний пост. Харчування можливе у кафе сусідньої бази за готівку. Поряд знаходяться «невеличкі базарчики», з верхньої території курсують маршрутні таксі до м. Чорноморськ із зупинками біля великих супермаркетів. На узбережжі моря для відпочиваючих надаються платні послуги з прокату катамаранів, діють різні водні атракціони.

    Останніми роками матеріальну базу СОТ «Академічний» радикально оновлено. Замість застарілих середини минулого сторіччя приміщень введено в експлуатацію понад 20 нових комфортабельних будиночків, обладнаних відповідно до сучасних вимог. Будиночки побудовано з екологічної карпатської деревини, в них легко дихається і добре спиться, а смерекові фітонциди забезпечують додатковий до морського оздоровчий ефект.
     Будиночки обладнані кухонними, душовими і туалетними приміщеннями, також оснащені кондиціонерами, водонагрівачами, холодильниками, електроплитами.

     В період поза графіком заїздів СОТ «Академічний» може також надавати послуги з відпочинку вихідного дня, використовуватися для проведення інших заходів.

Запрошуємо всіх бажаючих на літній відпочинок до СОТ «Академічний»!!!

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook