Науковий гурток «Технічний моніторинг та ремонт автотракторної техніки»

Адреса: 03014, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 16, навчальний корпус № 5, каб. №5а

Тел.: (044) 527-87-71

Науковий керівник гуртка:
Банний Олександр Олександрович

кандидат технічних наук, доцент

 

       Упродовж останніх років технічні спеціальності     133 - «Галузеве машинобудування»     та          201 – «Агроінженерія» стали лідерами за попитом на ринку праці. Саме тому в 2021 році на кафедрі надійності техніки факультету конструювання та дизайну НУБіП України було створено та відкрито науковий студентський гурток «Технічний моніторинг та ремонт автотракторної техніки». Для забезпечення його ефективної роботи створено та обладнано нові кабінети, лабораторії та майстерні. Ми чітко розуміємо, якого фахівця потребують сьогодні на ринку праці та науки.
    Наші студенти вивчають будову автотракторної техніки, їх двигуни, технічну експлуатацію, основи технічної діагностики та ремонту, експлуатаційні матеріали, фірмове обслуговування МТП, основи технології виробництва та ремонту даної техніки.
    Студенти – інженери-науковці розуміють наскільки швидко розвивається дана техніка галузь і для того, щоб готувати фахівця, який сьогодні відповідає вимогам, вони є постійними гостями на провідних ремонтних та автотракторних підприємствах по їх обслуговуванню.
    Студенти наукового гуртка «Технічний моніторинг та ремонт автотракторної техніки» гідно представляють наш навчальний заклад на всеукраїнських науково-технічних заходах, виставках, конкурсах.

    Об’єктами вивчення та діяльності гуртківців є механічна інженерія, галузеве машинобудування, машини та обладнання с.г. машинобудування.

    Цілі наукового гуртка – формування загальних і професійних компетентностей, необхідних для організації діяльності підприємств галузевого машинобудування та вирішення практичних і наукових завдань для забезпечення високого рівня сільськогосподарської техніки і технологій, що передбачає здійснення дослідницько-інноваційної діяльності.

Новини

Всі новини

Оголошення

Всі оголошення

Події

Всі події

2 травня 2022, 16:29

СТОРІНКИ ІСТОРІЇ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook