Тепер ми магістри – стартова зустріч магістрів ОПП «Економічна кібернетика» з наставником.

7 вересня 2023 року

 Зовсім недавно був випуск і отримання дипломів бакалаврів. А тепер ми – магістри і позаду залишилися ЄДКІ та вступні екзамени.

З 4 вересня 2023 року почалися навчання для студентів-магістрів 2023 року вступу. Саме час поговорити про формат навчання, про вибір наукового напрямку дослідження, та просто поговорити з друзями та колегами. Тому наша зустріч пройшла легко та весело, познайомились з новими членами групи, які прийшли до нас в магістратуру з інших факультетів НУБІП України. Через малочисельну групу навчання буде організоване за індивідуальними графіками навчання та блочним навчальним планом.
Зображення, що містить одежа, особа, у приміщенні, Обличчя людиниАвтоматично згенерований опис
Серед формальних завдань – оформлення документів для отримання довідки 20 для організації військового обліку студентів. Питання дотримання академічної доброчесності та оформлення індивідуальних планів навчання магістрів. Також ми обговорили процедуру формування індивідуальної освітньої траєкторії та вибіркову складову фахової та загальноуніверситетської спрямованості. Попереду за графіком освітнього процесу місяць навчання в очному форматі. Переконана, що багато цікавого нас чекає.
 Клименко Наталія, наставник академічної групи магістрів ОПП ЕКК
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook