Зустріч запрошеного лектора з Національного університету «Острозька академія» к.е.н., доц. Костецької І.І. із Магістрами спеціальності 051 «Економіка» Освітньої програми Економічна кібернетика.

1 березня 2024 року
У п’ятницю, 1.03.2024р., у перший день весни, проходила лекція з дисципліни «Управлінська економіка» для Магістрів спеціальності 051 «Економіка» Освітньої програми «Економічна кібернетика» факультету інформаційних технологій, до лекції була залучена к.е.н., доцент Костецька Ірина Іванівна з Національного університету «Острозька академія».
 
Зарошений лектор акцентувала увагу на особливостях використання цифрової економіки у контексті методології «Управлінської економіки», у реальній практиці для об'єктивної і всебічної оцінки функціонування та моделювання розвитку економічних систем у сьогоднішніх надскладних умовах, оскільки є одночасно керівником сучасних міжнародних проектів.
 
Що є наглядним прикладом використання наукових результатів на практиці, коли власні наукові досягнення мають високу практичну цінність.
Запрошувала до участі у міжнародних науково-практичних конференціях на базі її альма матері, до співпраці у спільних науково-практичних проектах розвитку бізнесу, національної економіки, в тому числі аграрної.
 
В цілому, лекція була цікавою, насичена ілюстративним матеріалом і викликала жвавий інтерес у магістрів факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
Дякуємо к.е.н., доценту Ірині Іванівні Костецькій за прочитану лекцію на високому науково-практичному рівні.
До нових зустрічей та обміну досвідом!
 
д.е.н., професор каф. Економічної кібернетики
 Н.В. Попрозман

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook