Очне навчання четвертого курсу

13 березня 2024 року

 Останній семестр для студентів випускного курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» проходить в очному форматі і передбачає відвідування гуртожитків наставником, де перебувають студенти цих спеціальностей. Більшість випускників віддають перевагу проживання поза гуртожитком, але є студенти які вважають доречним використати можливість і живати у гуртожитках. При вході до сьомого гуртожитку, як завжди, чудовий акваріум, змінюються тільки його мешканці, але об’ява про укриття зразу нагадує про умови теперішнього навчання і життя нашої молоді. Також проживає студентка спеціальності «Економічна кібернетика» у третьому гуртожитку, в обіймах Голосіївського лісу разом з молодшою сестрою.

Зображення, що містить у приміщенні, одежа, меблі, особаАвтоматично згенерований опис
Під час відвідування куратором у березні, відбулось  спілкування зі студентами і нагадування про Загальні правила поведінки на території і в приміщеннях Університету, Правила та умови проживання в гуртожитку, зобов’язання студентів, нагадування Наказ про заборону та запобігання тютюнопаління, паління електронних сигарет, правилами пожежної безпеки.
Перевірено санітарно-побутові умови проживання студентів. До уваги прийняті і передані побажання для адміністрації гуртожитку. Обговорили стан поточної успішності і відвідування очних пар, дотримання правил особистої безпеки в період воєнного стану в Україні.
Н.А. Рогоза, доцент кафедри економічної кібернетики, 
наставник груп 4 курсу за ОП «Економічна кібернетика», «Цифрова економіка»
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook