Моделювання бізнес-процесів: гостьова лекція від компанії SoftServe

13 березня 2024 року

13 березня 2024 року, за запрошенням Олени Кузьмінської, професорки кафедри інформаційних систем і технологій, представники компанії SoftServeпровели онлайн лекцію “Моделювання бізнес-процесів”для студентів факультету інформаційних технологій. Студенти спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика» ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр» та викладачі кафедри економічної кібернетики прийняли активну участь у заході, з цікавістю прослухали лекцію, ознайомились з сферою бізнес-аналітики в ІТ.

 
 
 
Вітальне слово взяла Олена Глазунова – декан факультету, Роман Куриленко представив компанію, яка на даний момент налічує більше 11 тисяч співробітників та її основні напрямки роботи та надав студентам покликання на ресурси, необхідні сучасному ІТ-фахівцеві. Лекцію студентам прочитав Дмитро Чумак – Lead Business Analyst у SoftServe, який працює уже понад 10 років у бізнесі, системному та data аналізі.
 
 
Він поділився досвідом роботи в цікавих проектах та відповів на запитання студентів та викладачів. А студента який задав найцікавіше питання, відзначили подарунком від компанії.
Щиро дякуємо представникам SoftServe за цікаву лекцію та співпрацю!
 
Людмила Галаєва,
доцент кафедри економічної
кібернетики
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook