Навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку

Клуб "Веселих та кмітливих" (КВК)

Друге життя жартівливого слова КВН
(11 грудня 2015 року)

 Клуб веселих і найкмітливіших НУБіП розпочав друге життя. Втративши темп кілька років тому, здавалося б, він до життя не повернеться. Та поки є люди, для яких гра у нього – ледь не сенс життя, надія жевріє. Так трапилося і в нашому випадку, коли зусиллями КВНівця Ігоря Антіпова та його молодих колег в університеті знову пройшов відновлений – вже XIV за ліком чемпіонат КВН.


 


Його фіналу передували відбіркові ігри. У результаті в заключній частині змагань взяли участь чотири факультетських команди – «Нам фіолетово» (конструювання та дизайну, капітан Руслан Дергай), «В десятку» (економічний, Катерина Дювенжі), «Каністра» (механіко-технологічного, Дмитро П’ятецький), «Чотири органи і копчик» (ветеринарної медицини, Наталія Барченко) і «Мукачівська файта» з Мукачівського аграрного коледжу на чолі з Олександром Резніченком.
Учасники продемонстрували гарну командну гру і цікаву програму.

 

      


У результаті перше місце виборола команда механіко-технологічного факультету «Каністра». І це не випадково, адже факультет має прекрасні традиції і нинішні таланти. До речі, капітана цієї команди Дмитра П’ятецького і журі, і глядачі визнали кращим.

 


Далі місця розподілилися так: другою стали «Чотири органи і копчик», третьою «В десятку», четвертою «Мукачівська файта». А замкнула п’ятірку фіналістів команда «Нам фіолетово».

 


Вручаючи переможцям і учасникам дипломи і цінні подарунки, ректор університету Станіслав Ніколаєнко зазначив: жаль, що цієї гри не бачила вся Україна – іскрометної в жартах, насиченою нюансами і проблемами сучасного студентського життя та, попри всі економічні негаразди, все ж життєстверджуючою. А коли ще й повідомив, що кожному учаснику фіналу, незалежно від зайнятого місця, належить премія – і команди, і зал буквально вибухнули овацією. Така матеріальна підтримка стимул для тих хто має талант, але не має бажання грати в КВН. Тож розраховуємо, що наступний чемпіонат, який, маємо надію, відбудеться вже в залі на 600 місць у відновленому третьому корпусі, збере більшу кількість учасників і груп підтримки.

Фотозвіт КВК:

     

 

     

 

 

     

 

     

 

 

    

 

 

 

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Визначені фіналісти чемпіонату університету з КВК

(21 листопада 2015 року)


Ось і настав фінальний день відбірних змагань Чемпіонату НУБіП України з КВК серед студентів факультетів, ННІ та відокремлених підрозділів. На третьому, завершальному дні смішили глядачів 5 команд: студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів під назвою «Діти генерала Родимцева», КВКшники з інтригуючою назвою «Дітей з нами не пустять», професійно названі ветеринари «4 органи і копчик» та команда гуманітарно-педагогічного факультету – «Труднощі перекладу». Також на змагання завітали істуденти Ніжинського агротехнічного інституту – «Два на два».

 


Не дивлячись на погану погоду, за своїх однокурсників прийшло повболівати дуже багато охочих. Усміхнені обличчя, блиск у очах та трохи хвилювання парило серед учасників сьогоднішнього півфіналу. Багато цікавих жартів на вічні теми студентства, сім’ї та відносин по-доброму демонстрували команди.

 

   

 

 

      

   

   

   

 


І ось, він, довгоочікуваний момент перемоги, на який, затримавши дихання та насторожившись чекали усі команди. Сьогодні перемогу отримали студенти факультету ветеринарної медицини «4 органи і копчик».
На цьому ще не все. Також сьогодні підсумували результати усіх днів півфіналу і дізнались тих щасливчиків, які виходять у фінал. Окрім ветеринарів у фінал проходять команди факультетів конструювання та дизайну і економічного, Мукачівського аграрного коледжу та абсолютні переможці – механіко-технологічний факультет під назвою «Каністра».



У фіналі будуть сюрпризи та нові конкурси, яких ви ще не бачили та змагатимуться 5 команд. Буде цікаво!

 


Продовжуються ігри КВК в НУБіП
(20 листопада 2015 року)


Півфінальні ігри КВК продовжуються і сьогодні на сцені зустрілися команди таких факультетів (ННІ) та ВП НУБіП України як конструювання та дизайну – «Каністра», харчових технологій та управління якістю продукції АПК з актуальною назвою «Фаршировані перці», ННІ лісового і садово-паркового господарства – «Щось таке», механіко-технологічного з назвою «Нам фіолетово». Та ще одні гості нашого вечора – збірна команда КВК відокремленого підрозділу НУБіП України «Немішаєвський агротенічний коледж» під назвою «Гороховий суп».

 



Судді представлені і можна розпочинати. Команди продемонстрували і познайомили себе з присутніми конкурсом «Візитка». Другим, дуже цікавим конкурсом для глядачів була «Розминка», де кожна команда показала свою кмітливість та почуття гумору, адже кожна відповідь вражала своєю незвичайністю. Завершальним етапом дійства був конкурс відеороликів на тему «Осінні фантазії».



 



Всі команди були оригінальні у своєму жанрі але підбивши суддівські бали маємо таку картину другого ігрового дня: збірна команда КД – 15,4 балів, «Фаршировані перці» – 13,2 бала, ННІ лісового і садово-паркового господарства – 14,4, «Гороховий суп» ВП НУБіП України отримав 14,6 балів. Перемогу здобула команда механіко-технологічного факультету «Каністра» – 16 балів рівно.

 

 


Вболіваємо за своїх фаворитів та приходимо заряджатися позитивними емоціями.

  
НОВУ ЕРУ КВН В НУБіП РОЗПОЧАТО

(19 листопада 2015 року)


18 листопада стартував Чемпіонат НУБіП України з КВН серед студентів факультетів, ННІ та відокремлених підрозділів. У цей же день відбувся і перший півфінал.
Гарний настрій подарували прихильникам клубу веселих і найкмітливіших команди «Теорія аграрного менеджменту» (факультету аграрного менеджменту), «В десятку!» (економічний факультет), «Разные города» (агробіологічний факультет), «Яма Ломоносова» (ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження). Гостями вечора стала збірна команда відокремленого підрозділу НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» – «Мукачівська файта». Під веселу і запальну музику команди по черзі представили себе у конкурсі «Візитка». За ним була «Розминка», де кожна команда ставилазапитання суперникам, а ті, в свою чергу,дотепно відповідали. Завершилосядійство конкурсом відеороликів «Осінні фантазії».

 

 



За результатами конкурсної програми журі визначило переможців. Збірна команда факультету аграрного менеджменту в сумі набрала 14 балів, «Яма Ломоносова» – 14, 4 бала, «Разные города» – 14,8, «В десятку!» – 15,4.
З відривом у 0,2 бала та результатом 15,6 перемогла команда Мукачівського аграрного коледжу.


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook