Графік проведення відкритих лекцій у осінньому семестрі 2021-2022 н. р.
№ п/п |
Кафедра |
Прізвище та ініціали лектора |
Посада |
Дисципліна, з якої проводиться заняття |
Напрям підготовки (спеціальність), курс |
Дата (число, місяць) |
Пара |
Місце проведення (корпус, аудиторія) |
1 |
технології м'ясних, рибних та морепродуктів |
Баль-Прилипко Л.В. |
професор |
Актуальні проблеми галузі |
ОС "Магістр" спеціальність 181 "Харчові технології", 1 р.н. |
28.10 |
5 |
к. 12, ауд. 315, блок Д |
2 |
стандартизації та сертифікації с.-г. продукції |
Самойліченко О.В. |
доцент |
Аудит і акредитація |
ОС "Магістр" спеціальність 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка", 1 р.н. |
11.11 |
2 |
к. 12, ауд. 400, блок Д |
3 |
процесів і обладнання переробки продукції АПК |
Сарана В.В. |
доцент |
Технологічне обладнання рибопереробної галузі |
ОС «Бакалаврр», спеціальність 181 «Харчові технології», 4 курс
|
26.10 |
4 |
Корпус 11, 102 ауд |
Відповідальний
від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК для здійснення контролю за якістю навчання
ННІ, факультет |
Деканат, кафедра |
ПІБ відповідальної особи |
Посада |
Контактний телефон |
Харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
Кафедра технології м'ясних, рибних та морепродуктів |
Голембовська Наталія Володимирівна |
доцент |
096-206-62-76 |