ІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Якість і безпека харчових продуктів»

Міністерство освіти і науки України НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ   image description                   ІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Якість і безпека харчових продуктів» 12-13 листопада 2015 р.  Київ НУХТ 2015 

УМОВИ УЧАСТІ В КОНФЕРЕНЦІЇ

  Останній термін подання матеріалів– 10 жовтня 2015 р. Організаційні внески у розмірі100 грн., включаючи ПДВ, сплачуються не пізніше 10 жовтня 2015 р. Для учасників, за яких оргвнесок сплачують наукові установи, обов'язковою умовою є підписані та засвідчені печаткою договір та акт виконаних робіт, оформлені згідно з вимогами конференції.   Оргкомітет надає учасникам конференції можливість проживання у гуртожитку Заявки на бронювання житла та звернення за додатковою інформацією приймаються до 10 жовтня 2015 р. письмово на е-mail: [email protected]   Заявка на участь у ІІ Міжнародній науково-технічній конференції «Якість і безпека харчових продуктів»   1. ПІБ учасника, посада, науковий ступінь, вчене звання________________________________ 2. Повна назва та адреса установи___________ 2. Назва доповіді та тематичний напрям ______ 3. Потреба в гуртожитку та кількість місць ___ 4. Адреса для листування, e-mail та телефон __   Відповідальна за конференцію Кійко Вікторія Вікторівна, доцент кафедри експертизи харчових продуктів (кімн. Ж-616) моб. 098-286-10-85; 050-907-77-30 Метою конференції є розширення наукового інформаційного обміну, презентація новаторських ідей в галузі підвищенні якості та безпеки харчових продуктів, які можуть привернути увагу широкого кола фахівців та стати предметом дискусії.   Порядок роботи конференції:   12 листопада 2015 року 900-1000 – реєстрація та розміщення учасників конференції 1000-1100 – відкриття конференції, пленарне засідання 1100-1200 – перерва 1200-1600–засідання секції.   13 листопада 2015 року 1200-1500– засідання секції 1500-1530– перерва 1530-1600 – круглий стіл з підведення підсумків роботи конференції     Адреса комітету: 01601, м. Київ,  вул. Володимирська, 68, Національний університет харчових технологій, Тел.: (044) 287-93-40; 287-91-50 Кафедра експертизи харчових продуктів: E-mail: [email protected]; Сайт: http://expert.nuft.edu.ua

12 листопада 2015 року