ІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Якість і безпека харчових продуктів»
Міністерство освіти і науки України НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Якість і безпека харчових продуктів» 12-13 листопада 2015 р. Київ НУХТ 2015
УМОВИ УЧАСТІ В КОНФЕРЕНЦІЇ
Останній термін подання матеріалів– 10 жовтня 2015 р. Організаційні внески у розмірі100 грн., включаючи ПДВ, сплачуються не пізніше 10 жовтня 2015 р. Для учасників, за яких оргвнесок сплачують наукові установи, обов'язковою умовою є підписані та засвідчені печаткою договір та акт виконаних робіт, оформлені згідно з вимогами конференції. Оргкомітет надає учасникам конференції можливість проживання у гуртожитку Заявки на бронювання житла та звернення за додатковою інформацією приймаються до 10 жовтня 2015 р. письмово на е-mail: [email protected] Заявка на участь у ІІ Міжнародній науково-технічній конференції «Якість і безпека харчових продуктів» 1. ПІБ учасника, посада, науковий ступінь, вчене звання________________________________ 2. Повна назва та адреса установи___________ 2. Назва доповіді та тематичний напрям ______ 3. Потреба в гуртожитку та кількість місць ___ 4. Адреса для листування, e-mail та телефон __ Відповідальна за конференцію Кійко Вікторія Вікторівна, доцент кафедри експертизи харчових продуктів (кімн. Ж-616) моб. 098-286-10-85; 050-907-77-30 Метою конференції є розширення наукового інформаційного обміну, презентація новаторських ідей в галузі підвищенні якості та безпеки харчових продуктів, які можуть привернути увагу широкого кола фахівців та стати предметом дискусії. Порядок роботи конференції: 12 листопада 2015 року 900-1000 – реєстрація та розміщення учасників конференції 1000-1100 – відкриття конференції, пленарне засідання 1100-1200 – перерва 1200-1600–засідання секції. 13 листопада 2015 року 1200-1500– засідання секції 1500-1530– перерва 1530-1600 – круглий стіл з підведення підсумків роботи конференції Адреса комітету: 01601, м. Київ, вул. Володимирська, 68, Національний університет харчових технологій, Тел.: (044) 287-93-40; 287-91-50 Кафедра експертизи харчових продуктів: E-mail: [email protected]; Сайт: http://expert.nuft.edu.ua