Розширений міжкафедральний семінар факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
«19» жовтня 2016 року о 1300 годині в 12 навчальному корпусі, аудиторії 412
відбудеться розширений міжкафедральний семінар факультету
харчових технологій та управління якістю продукції АПК
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
1. Попередній розгляд дисертаційної роботи Старкової Ельвіни Решатівни на тему: «Вдосконалення біотехнології солених м’ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів» для здобуття наукового ступеня к.т.н. зі спеціальності 03.00.20 «біотехнологія» (науковий керівник д.т.н., професор Баль-Прилипко Л.В.).
2. Різне.
Наталія Сілонова,
секретар вченої ради факультетету
харчових технологій та управлінння
якістю продукції АПК