Відкрита лекція з дисципліни «Основи нутриціології» доцента Валентини Ісраелян
Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів запрошує на відкриту лекцію
з дисципліни «Основи нутриціології» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 229 «Громадське здоров’я», яка відбудеться 23 лютого 2024 року об 11-50 (3 пара) за покликаннямhttps://zoom.us/j/5116465564?pwd=UXhyM0FyTnpLV1dZUEc2MlFGUWRUZz0 Лектор – кандидат технічних наук, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктівІсраелян Валентина МиколаївнаТема лекції – «Макронутрієнти в харчуванні людини» Запрошуємо всіх співробітників кафедри, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та всіх зацікавлених осіб.