Кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика

Послуги, які надає кафедра

 
При кафедрі функціонують навчально-науково-виробничі лабораторії. Консультативні послуги надають провідні фахівці кафедри з питань післязбиральної обробки, зберігання та переробки продукції рослинництва:
1. Оцінка якості зерна різного цільового призначення та сировини технічних культур за показниками, передбаченими чинними стандартами (доц. Ящук Н.О., Насіковський В.А.) 
2. Оцінка якості плодоовочевої та ягідної сировини за показниками, передбаченими чинними стандартами (доц. Завадська О.В.).
3. Консультації з питань післязбиральної обробки, зберігання та переробки зерна (доц. Гунько С.М.).
4. Консультатції з питань оцінки якості сировини та виготовлення плодово-ягідних, виноградних вин та безалкогольних напоїв (доц. Войцехівський В.І.).
5. Консультації з питань післязбиральної обробки, зберігання і переробки хмелю (доц. Бобер А.В.). 
6. Консультації з питань післязбиральної обробки, зберігання та переробки плодоовочевої сировини (заморожування, сушіння)  для організацій та зацікавлених осіб (доц. Завадська О.В., Гунько С.М.).
7. Проведення навчання із технології зберігання, переробки зерна різного цільового призначення, сировини технічних культур та плодоовочевої продукції, підвищення біологічної цінності готової консервованої плодоовочевої продукції для слухачів факультету підвищення кваліфікації та інших навчальних установ НУБіП України (коледжі, технікуми і т.д.) (проф. Подпрятов Г.І.).
8. Організація та проведення семінарів-тренінгів з питань післязбиральної обробки, зберігання та переробки зерна різного цільового призначення, сировини технічних культур та плодоовочевої продукції для організацій та зацікавлених осіб (проф. Подпрятов Г.І.).
9. Виготовлення і реалізація хлібобулочних виробів. Виготовлення і реалізація солоно-квашеної овочевої продукції.
Колектив кафедри готовий до розширення своєї діяльності в царині технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва і запрошує до співробітництва ділових партнерів.
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook