Кафедра рослинництва

Фотозвіт з практик 2023 р. (весняно-літній період)

Ознайомча практика з Кормовиробництва для студентів ОС «Бакалавр» 1 курсу за спеціальністю 201 «Агрономія» в умовах Навчально-наукової лабораторії «Демонстраційне колекційне поле сільськогосподарських культур». Ознайомлення з основними багаторічними кормовими культурами та особливостями догляду за їх посівами у весняний період.
Ознайомча практика з Кормовиробництва для студентів ОС «Бакалавр» 1 курсу за спеціальністю 201 «Агрономія» в умовах Навчально-наукової лабораторії «Демонстраційне колекційне поле сільськогосподарських культур». Ознайомлення зі злаковими багаторічними кормовими травами та типами їх пагоноутворення, як важливого фактору формування високої врожайності кормових фітоценозів, одного з найважливіших критеріїв вибору способу використання виду на кормові цілі та агротехнічних прийомів догляду за кормовими угіддями.
 
Ознайомча практика з Кормовиробництва для студентів ОС «Бакалавр» 1 курсу за спеціальністю 201 «Агрономія» в умовах Навчально-наукової лабораторії «Демонстраційне колекційне поле сільськогосподарських культур». Ознайомлення з методами визначення продуктивності багаторічних кормових фітоценозів та структури ботанічного складу травостоїв.
 
Ознайомча практика з Кормовиробництва для студентів ОС «Бакалавр» 1 курсу за спеціальністю 201 «Агрономія» в умовах Навчально-наукової лабораторії «Демонстраційне колекційне поле сільськогосподарських культур». Ознайомлення з основними технологічними процесами при весняній сівбі багаторічних злакових і бобових кормових трав та вимогами до посівних якостей їх насіння.
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook