АГРОНОМІЯ 8 семестр
Вибіркові дисципліни для вивчення
1 | Ризики кліматичних змін | |
2 | Крафтове виробництво продуктів з рослинної сировини | |
3 | Прикладна генетика сільськогосподарських культур | |
4 | Лучні фітоценози | |
5 | Технологічна експертиза продукції рослинництва | |
6 | Селекція і насінництво гетерозисних гібридів | |
7 | Органічне кормовиробництво | |
8 | Продовольче підприємництво | |
9 | Насіннєві фонди та їх логістика | |
10 | Технології бродильних виробництв | |
11 | Сортовивчення та сортознавство | |
12 | Газонні та декоративні трави | |
13 | Виробництво і оцінка якості продуктів переробки | |
14 | Спеціальна селекція польових культур | |
15 | Меліорація | |
16 | Створення і використання пасовищ | |
17 | Агробізнес і маркетинг в плодоовочівництві | |
18 | Декоративне садівництво та квітникарство |