| Назва дисципліни | Робоча програма | Силабус | Електронний навчальний курс | 
| Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Магістр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина" | 
| Обов’язкові дисципліни | 
| Гігієна тварин (2026-2027 н.р.) |  
 
 |  |  
 
 | 
| Гігієна тварин (англ.) (2026-2027 н.р.) |   
 |  |  | 
| Гігієна тварин (стн) |  |  |  | 
| Екологія у ветеринарній медицині |   
 |  |  | 
| Благополуччя тварин, етологія та професійна етика |  |  |  | 
| Благополуччя тварин, етологія та професійна етика (англ.) |  |  |  
 
 | 
| Гігієна харчових продуктів |  |   
 |  | 
| Гігієна харчових продуктів (англ.) |  |  |  
 
 | 
| Гігієна харчових продуктів (стн) |   
 
 |  |  | 
| Державна ветеринарно-санітарна експертиза |  
 
 |  |  | 
| Державна ветеринарно-санітарна експертиза (англ.) |  |  |  
 
 | 
| Вибіркові дисципліни | 
| Лабораторний аналіз харчових продуктів |  |  
 
 |  | 
| Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів |  |   
 |  | 
|  | 
 |  | 
 | 
| Гігієна утримання ВРХ |  |  |  | 
| Гігієна утримання коней |  |  |  | 
| Гігієна утримання собак і котів |  |  | 
 | 
| Гігієна утримання екзотичних і хутрових звірів |  |  |  | 
|  |  |  |  | 
|  |  |  |  | 
|  | 
 |  |  | 
| Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Магістр, спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" | 
| Обов’язкові дисципліни | 
| Безпечність та якість харчових продуктів |  
 
 |  |   
  
 
 | 
| Ветеринарна санітарія |  |  |  | 
|  |  |  |  | 
| Гігієна харчових продуктів |  |  |   | 
| Ветеринарна політика |  |  |  
 
 | 
| Методика санітарних досліджень |  |  |  | 
| Ветеринарно-санітарна інспекція |  |  |  | 
|  |  |  |  | 
|  |  |  |  | 
| Вибіркові дисципліни | 
| Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів |  |  |  | 
| Державний контроль харчових продуктів |  |  |  | 
| Біобезпека і біозахист у ветеринарії |  |  |  | 
| Офіційний аудит |  |  |  | 
|  |  |  |  | 
| Гігієна дичини |  |  |  | 
| Лабораторний аналіз харчових продуктів |  |  |  | 
| Судова експертиза харчових продуктів |  |  |  | 
| Санітарія побічних продуктів тваринництва |  |  |   | 
|  | 
 | 
 |  | 
| Дисципліни за вільним вибором здобувачів вищої освіти університету | 
| Дієтологія та утримання дрібних домашніх тварин |  
 
 |  |  | 
| Основи грумінга |  |  |  | 
| Ветеринарна нутріціологія |  
 
 |  |  | 
| Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 192 "Будівництво та цивільна інженерія" | 
| Проектування сільськогосподарських підприємств |  |  |  | 
| Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 015 «Професійна освіта» | 
| Гігієна тварин |  |  |  
 
 | 
| Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 229 «Громадське здоров’я», 181 "Харчові технології" | 
| Загальна гігієна |  
 
 |  |  | 
| Гігієна, токсикологія та безпека харчування |  |  |  | 
| Промислова екологія м'ясопереробних підприємств |  |  |  | 
| Промислова екологія рибопереробних підприємств |  |  |  | 
| Промислова екологія переробних підприємств (2026-2027 н.р.) |  
 
 |  |  | 
| Для підготовки здобувачів вищої освіти третього ОНП доктор філософії | 
| Педагогічна (асистентська практика) Гігієна, токсикологія та безпека харчування Ризик-орієнтований контроль безпечності харчових продуктів і кормів |    | 
 
 | 
 |