м. Київ вул. Горіхуватський шлях 19, навчальний корпус № 1, каб.38/2
ВОЗНЮК Роман Русланович
Асистент
«Годівля риб» для спеціальності: Н5 – «Водні біоресурси та аквакультура»
«Основи тваринництва» для спеціальності: G13 – «Харчові технології»
2014-2016 рр. – навчання у ВП НУБІП України «Немішаєвський агротехнічний коледж»
2016-2019 рр. – навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України
2020-2024 рр. – аспірант кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного
«Експериментальне обґрунтування використання ферментованого соєвого шроту в годівлі кларієвого сома (Clarias gariepinus)»
Амінокислотне живлення риб
- Онлайн-стажування “Modern livestock” з 09/05/22 по 19/06/22
- Онлайн-стажування “Automated systems of feeding agricultural animals” з 12/09/22 по 22/10/22
- Наукове стажування на підприємстві MG2Mix “Use of concentrated feed additives in animal nutrition” з 06.03.2023 по 15.04.2023
- Наукове стажування на підприємстві MG2Mix “Modern approaches to animal nutrition inaccordance with European standards” з 8.04.2024 по 18.05.2024
Виконавець наукової теми, за договором від 12 січня 2024 р. № 110/5-пр-2024 «Науково-практичне забезпечення безпеки протеїнового живлення сільськогосподарських тварин в умовах воєнного стану та повоєнний період».
- Vozniuk R. R., Sychov M. Y. The effect of replacement of fish meal with fermented soybean meal in the combined feed on the morphological and chemical composition of the body of young clarias gariepinus (clarias gariepinus). Naukovì dopovìdì nacìonalʹnogo unìversitetu bìoresursiv ì prirodokoristuvannâ ukraïni. 2024. Т. 108, № 2. URL: https://doi.org/10.31548/dopovidi.2(108).2024.014
- Sychov, M. Y., Ilchuk, I. I., Balanchuk, I. M., Umanets, D. P., Holubieva, T. A., Pitera, V. O., & Vozniuk, R. R. (2024). PROTEIN SOURCES IN PIG FEEDING: AN OVERVIEW. Bulletin of Sumy National Agrarian University. The Series: Livestock, (4), 41-51. https://doi.org/10.32782/bsnau.lvst.2024.4.6
- Сичов, М. Ю., Пітера, В. О., Ільчук, І. І., Баланчук, І. М., Голубєва, Т. А., Вознюк, Р. Р., Уманець, Д. П., Шостя, А. М., & Усенко, С. О. (2024). Огляд ролі глутамату та глутаміну в сучасному свинарстві. Scientific Progress & Innovations, 27(4), 109–114. https://doi.org/10.31210/spi2024.27.04.18