Події гуртка "HoReCa", 2025-2026 н.р. Гуртківці взяли участь у інтелектуальних і творчих конкурсах під час святкування Всесвітнього Дня туризму Члени гуртка опановують сучасні зарубіжні практики застосування штучного інтелекту в діяльності підприємств туристичного бізнесу (14.10.2025 р.) Члени гуртка "HoReCa" слухачі гостьової лекції «Організація гастрономічного туру: мистецтво створення смакових вражень» (31.10.2025 р.). Члени гуртка відвідали Wine&SpiritsUkraine 2025 (2.11.2025) Студенти – учасники наукових гуртків відвідали готель Hilton та занурилися у світ професійної гостинності (20.11.2025 р.) Технологія ревайлдингу та екотуризм: досвід парку природи «Беремицьке» для гуртківців кафедри (24.11..2025 р.)