Запрошуємо на гостьову лекцію "Гастрономічний туризм як інструмент створення бренду України"

2 грудня 2025 року об 11.50 на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму відбудеться гостьова лекція з Олексієм Волковим – президентом Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму.

У контексті лекційної теми «Гастрономічний туризм як інструмент створення бренду України» спікер ознайомить здобувачів освіти з сучасними підходами до формування національного іміджу через культуру харчування, локальні продукти та гастрономічні традиції українських регіонів.

Під час лекції будуть розкриті такі ключові аспекти: роль гастрономічного туризму у формуванні позитивного міжнародного іміджу держави; вплив локальних продуктів і автентичних страв на впізнаваність України у світі; успішні приклади гастрономічних практик та ініціатив, що популяризують українську кухню; можливості розвитку гастротуризму в умовах сучасних викликів; інноваційні формати презентації кулінарної спадщини, включаючи фестивалі, маршрути та бренд-проєкти.

Запрошуємо всіх, хто цікавиться гастрономічними традиціями, розвитком туризму та формуванням сучасного бренду України через її унікальні смаки, аромати та кулінарну спадщину!


2 December 2025 11:50–23:58 року
Format:
Онлайн
Offline Location:
10 корпус, 229 аудиторія

Ірина КУДІНОВА,
доцентка кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму