ВСТУП-2025: Абітурієнту
На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців для харчової та переробної галузей з питань якості, стандартизації та сертифікації продукції АПК України.
Висока якість підготовки фахівців забезпечується завдяки:
• висококваліфікованому науково-педагогічному персоналу;
• багатоступеневій системі освіти: освітні ступені “Бакалавр” і “Магістр” з можливістю подальшого навчання в аспірантурі;
• навчальним планам, які адаптовані до системи отримання вищої освіти в Європі;
• сучасній матеріально-технічній базі університету;
• практичній підготовці з метою набуття професійних навиків на кращих підприємствах України;
• можливості пройти практичне стажування на підприємствах за кордоном;
• активній співпраці з Радою роботодавців.
Детальна інформація: https://nubip.edu.ua/node/30
Терміни вступної кампанії: https://nubip.edu.ua/node/19923
Перелік документів: https://nubip.edu.ua/node/19907
Випускникам шкіл
      Відповідно до Правил прийому на 2025 рік  вступ на базі повної загальної середньої освіти буде проходити на основі Національного мультипредметного тесту у 2025, 2024, 2023 році.
         Під час подання заяв вступник, що претендує на місця державного замовлення, має зазначити її пріоритетність, при цьому показник пріоритетності 1 (один) означає найвищу пріоритетність.
Зазначена вступником пріоритетність заяви не може бути зміненою.
Мінімальна кількість балів з конкурсних предметів для допуску до участі в конкурсі:
- українська мова і література (українська мова) – 100 балів.
- другий предмет – 100 балів для усіх спеціальностей, окрім спеціальності Геодезія та землеустрій – 110 балів.
- третій предмет (на вибір ) – 100 балів.

 Денна форма ОС "Бакалавр" 
| Структурний підрозділ | код | Спеціальність (Освітня програма) | Перелік конкурсних предметів | Ліцензований обсяг на 2025/2026 н.р. | Вартість 1 року навчання у 2023 р. | ||
| Предмет 1 | Предмет 2 | Предмет 3 | |||||
| Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | 181 | Харчові технології (Харчові технології; Ресторанні технології) | Українська мова | Математика | Історія України, або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія | 150 | 31700 | 
| 229 | Громадське здоров’я (Нутриціологія здорового харчування) | Біологія, або фізика, або хімія | 50 | 49420 | |||
 Заочна форма ОС "Бакалавр" 
| Структурний підрозділ | код | Спеціальність (Освітня програма) | Перелік конкурсних предметів | Ліцензований обсяг на 2024/2025 н.р. | Вартість 1 року навчання у 2025 р. | ||
| Предмет 1 | Предмет 2 | Предмет 3 | |||||
| Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | 181 | Харчові технології | Українська мова | Математика | Історія України, або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія | 50 | 17050 | 
Випускникам технікумів і коледжів
Денна форма ОС "Бакалавр"
| Структурний підрозділ | Спеціальність (Освітні програми) | Сертифікат ЗНО | Вступне випробування | Вартість 1 року навчання у 2025 р. | |
| за держзамовленням та за кошти фізичних або юридичних осіб | тільки за кошти фізичних або юридичних осіб | ||||
| Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | 181 – Харчові технології | Українська мова | Фахове вступне випробування | 31700 | |
| Історія України | Математика | ||||
| 229- Громадське здоров’я (Нутриціологія) | Українська мова | Фахове вступне випробування | 49420 | ||
| Історія України | Математика | ||||
Вступ для здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Освітній ступінь "Магістр", денна форма 
| СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ | СПЕЦІАЛЬНІСТЬ | ОСВІТНЯ ПРОГРАМА | 
| ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК | Харчові технології | 1. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса 2. Технології зберігання та переробки водних біоресурсів 3. Нутриціологія | 
| Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка | Якість, стандартизація та сертифікація | 
Освітній ступінь "Магістр", заочна форма
| СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ | СПЕЦІАЛЬНІСТЬ | ОСВІТНЯ ПРОГРАМА | 
| ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК | Харчові технології | 1. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса 2. Нутриціологія | 
| Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка | Якість, стандартизація та сертифікація | 
ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ
| Денна форма навчання | |||
| 181 Харчові технології | |||
| ОП | Тривалість навчання, рік | Вартість одного року навчання, грн | Вартість за увесь період навчання, грн | 
| Нутриціологія | 2,0 | 36500 | 73000 | 
| Технології зберігання, консервування та переробки м'яса | 1,5 | 36500 | 54750 | 
| Технології зберігання та переробки водних біоресурсів | |||
| 175 Інформаційно-вимірювальні технології | |||
| Якість, стандартизація та сертифікація | 1,5 | 36500 | 54750 | 
| Заочна форма навчання | |||
| 181 Харчові технології | |||
| Нутриціологія | 1,5 | 19900 | 29850 | 
| Технології зберігання, консервування та переробки м'яса | |||
| 175 Інформаційно-вимірювальні технології | |||
| Якість, стандартизація та сертифікація | 1,5 | 19900 | 29850 |