Новини
Від презентації на науковому хабі – до участі в міжнародній конференції: апробація доповідей студентів по застосуванню дієтичних добавок
На день відкритих дверей з чіткими цілями і планами: Анастасія Голенко мріє навчатись на бакалавраті з нутриціології
Небезпека, що ховається у звичних стравах. НУБіП підбив підсумки дослідження споживання солі
Природокористування і якість життя - поради лікаря. Соління: корисні та небажані властивості.
Моніторинг членами Вченої Ради університету якості освітнього процесу на кафедрі громадського здоров’я та нутриціології
Природокористування і якість життя - поради лікаря: коли варто починати прийом вітаміну D.
Нутриціологія майбутнього: як у Львові формували нові підходи до харчування, здоров’я та довголіття
Увага! Додаткові строки прийому заяв та документів для вступу.
Успішно завершилась виробнича практика третьокурсників спеціальності «Громадське здоров’я»
Навчальна практика студентів спеціальності «Громадське здоров’я»: захопливе віяло можливостей професійної реалізації.
Успішний захист дипломних робіт майбутніх бакалаврів громадського здоров'я