[Наталія Шевченко] з Черкащини – обирає факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України
-
Розкажіть про себе, чим цікавитесь?
— Мене звати Наталя ШЕВЧЕНКО, я родом із Черкаської області. Ще з шкільних років брала активну участь у різноманітних заходах. Це допомогло мені розвинути відповідальність і вміння працювати в команді. Я не боюся брати на себе відповідальність, якщо бачу, що це в моїх силах. Маю вже певний досвід у роботі, який дозволяє мені ставитися до своїх обов'язків серйозно та відповідально.
-
Чому Ви обрали саме спеціальність «Харчові технології»?
— Я свідомо обрала напрям харчових технологій, тому що вважаю цю сферу перспективною та значущою. Я хочу мати фах, який поєднує науку і практичну користь у повсякденному житті. Також мене цікавлять якість продуктів, інновації у виробництві та харчова безпека. Ця спеціальність дозволить мені розвиватися як фахівцю і в перспективі бути корисною суспільству.
-
Чому вирішили вступати до НУБіП України?
— Серед усіх варіантів я обрала саме НУБіП, тому що зацікавлена в якісній освіті, яка поєднує сучасну теорію та практику. Важливим для мене є те, що НУБіП має високі рейтинги та хороші відгуки. Я вірю, що навчання тут допоможе мені стати не просто спеціалістом, а людиною, яка справді розуміє свою справу. Прагну здобути не просто диплом, а знання, досвід, навички та професію, якою зможу пишатись.
-
Бажаю успіхів у вступній кампанії та впевнених кроків до студенського життя!
Розмову провела
Наталія ГОЛЕМБОВСЬКА,
доцент кафедри
технології м'ясних, рибних та морепродуктів