Увага! 28 вересня - День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

ЗАПРОШУЄ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ, ГІМНАЗІЙ, ЛІЦЕЇВ УКРАЇНИ,
БАТЬКІВ ТА УСІХ БАЖАЮЧИХ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ЗМІШАНОМУ ФОРМАТІ
(ОЧНО ТА ДИСТАНЦІЙНО)
 28 вересня 2024 року з 10 до 12 години
навчальний корпус №12,
вул. Виставкова 16, м. Київ

 Програма Дня відкритих дверей

1. Прогулянка факультетом «Обери своє майбутнє разом з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК».       Екскурсія по навчальних лабораторіях факультету, історичні віхи створення факультету, його основних підрозділів. Ознайомлення з цікавими, сучасними приладами, обладнанням, устаткуванням. Проведення квесту «Магія сили: експерименти з технологічним обладнанням харчової промисловості».Відповідальні особи – експерт міжнародного класу, «Жінка третього тисячоліття», декан факультету Лариса Баль-Прилипко.Необхідні ресурси – аудиторії, лабораторії, лабораторне обладнання - все наявне на факультеті.

2. Майстер-класи: «Інновації на тарілці».Абітурієнти занурюються у світ приготування цікавинок харчових продуктів. Участь у приготуванні різноманітних страв, виконання різних технологічних операцій. Проведення смачної дегустації.Відповідальні особи – завідувач кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Голембовська Н.В.; доценти Штонда О.А., Іванюта А.О.Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
 3. Вікторина «Сам собі повар».Абітурієнти проводять приготування інноваційних страв з використанням надсучасного кулінарного обладнання «Робот «Termomix»; історія створення сучасних страв.Відповідальні особи –доценти Ісраелян В.М., Крижова Ю.П.Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
 4. Квест «Подорож у світ смаків».Абітурієнти із закритими очима куштують різні смаки (проведення «Сліпої дигустації») та намагаються визначити страву, приготовлену своїми руками.Відповідальні особи –доценти Тищенко Л.М., Очколяс О.М.Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
 5. Квест «Зілля України».Насипані різні спеції, надруковані назви, а школярі визначають та розкладають назви до відповідної спеції.Відповідальні особи – доцент Устименко І.М.Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.
 6. Воркшоп «Моє тіло – моє діло».Тренінг-семінар: «Історія тіла та краси від епохи Відродження і до сьогодні». Абітурієнти проподять вимірювання зросту, ваги та розрахунку індесу маси тіла.Відповідальні особи – професор Ткач Г.Ф., доцент Альтанова А.Б.Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.

 7. Заключний квест «Чайна церемонія». Абітурієнти пізнають «Світ чаю» - Що ж таке - чай? Це Напій? Чи Ліки? Спосіб отримання? Чи популярний чай в наш час? Якщо - так, то, за які якості цінують цей напій? Приготування чаю та проведення смачної дегустації. Обмін враженнями.Відповідальні особи – завідувач лабораторії Момот І.В., аспіранти Кислиця Я.О., Дорожко В.В.

 ПОСИЛАННЯ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ УЧАСТІ

https://us04web.zoom.us/j/9201665950?pwd=KEKNmBjQOLX2zWi7twSGHOjzDNXrNm.1 

 

17 вересня 2024 року