Кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції

Співпраця з організаціями

   Кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції здійснює підготовку магістрів за освітньою програмою «Якість, стандартизація, сертифікація» в межах спеціальності 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка". Забезпечуючи навчальний процес науково-педагогічними працівниками кафедри стандартизації і сертифікації сільськогосподарської продукції  викладається 11 дисциплін. На сьогоднішній день розроблено 4 навчальні посібники, 27 методичних рекомендацій, складено 11 навчально-методичних комплексів з фахових дисциплін.

   На кафедрі діє науковий гурток, де студенти мають можливість оволодіти теорією та поглибити свої знання з методології та технології організації і здійснення науково-дослідної діяльності.

   До послуг студентів на кафедрі створена і постійно діє бібліотека, яка містить понад 1000 джерел: різноманітні каталоги, показники стандартів, актуалізовані тексти міжнародних, європейських, міждержавних та національних стандартів різних категорій, інша нормативна документація, законодавчі та нормативно-правові акти, а також сучасні підручники, навчальні посібники, книги та фахові журнали в галузі управління якістю, стандартизації та сертифікації.

 

Співпраця з іншими організаціями:

Кафедра співпрацює з:

· Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості – викладання лекцій з стандартизації та сертифікації, Сухенко В.Ю. – член редколегії Науково – технічного вісника, член комісії із приймання іспитів при вступі до аспірантури.

· Інститут свинарства УААН – у 2003 році спільно розроблено 2 ДСТУ на комбікорми для контрольної відгодівлі свиней та комбікорми – концентрати.

· Інститут експертизи сортів рослин України – співпраця при розробленні стандартів на пшеницю та пшеницю експортну.

· Державний науково-дослідний контрольний інститут ветпрепаратів та кормових добавок – надання консультацій у сфері стандартизації, спільне розроблення стандарту на премікси.

· Одеська національна академія харчових технологій – участь у роботі спецради із захисту кандидатських та докторських дисертацій, читання лекцій.

· Центральна державна лабораторія ветеринарної медицини – спільне розроблення стандарту на премікси та на методи випробування.

· Київський державний університет технологій та дизайну – спільні статті, участь у захисті магістерських робіт кафедри.

· Національна асоціація “Укрхлібопродукт” – участь у конференціях, семінарах.

· Київський інститут хлібопродуктів – спільне розроблення стандартів

· Державна акціонерна компанія "хліб України" - участь у конференціях, тематичних виставках, розроблення стандартів.

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook