Науковий гурток "Ресторатор"

Електронна пошта: [email protected]

доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму:
Гопкало Лариса Михайлівна

кандидат економічних наук, доцент

 

Студентський науковий гурток кафедри готельно-ресторанної справи та туризму. 

 З 1 вересня 2021 року на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму розпочинає функціонувати студентський науково-дослідний  клуб з технологій ресторанного господарства «Ресторатор».

Концепція функціонування клубу «Ресторатор»
·         формування навичок з:
ü планування, організаціїя та проведення наукових досліджень у галузі ресторанного господарства;  
ü проведення практичних відпрацювань, наукове обгрунтування сучасних технологій страв та кулінарних виробів;
ü презентації одержаних результатів;
·         набуття сучасних знань з питань теорії та практики розробки сучасних технологій страв та кулінарних виробів.
Студентський науково-дослідний  клуб з технологій ресторанного господарства «Ресторатор» здійснюватиме поточну діяльність під головуванням члена клубу «Ресторатор»  – студента, що обирається на посаду голови. Також до складу керівництва входить секретар – студент, член клубу, який також обирається відкритим голосуванням.

 

Новини

Всі новини
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook