Електронна пошта: [email protected]
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму:
Гопкало Лариса Михайлівна
кандидат економічних наук, доцент
Студентський науковий гурток кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
З 1 вересня 2021 року на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму розпочинає функціонувати студентський науково-дослідний клуб з технологій ресторанного господарства «Ресторатор».
Концепція функціонування клубу «Ресторатор»
· формування навичок з:
ü планування, організаціїя та проведення наукових досліджень у галузі ресторанного господарства;
ü проведення практичних відпрацювань, наукове обгрунтування сучасних технологій страв та кулінарних виробів;
ü презентації одержаних результатів;
· набуття сучасних знань з питань теорії та практики розробки сучасних технологій страв та кулінарних виробів.
Студентський науково-дослідний клуб з технологій ресторанного господарства «Ресторатор» здійснюватиме поточну діяльність під головуванням члена клубу «Ресторатор» – студента, що обирається на посаду голови. Також до складу керівництва входить секретар – студент, член клубу, який також обирається відкритим голосуванням.
Новини
24 листопада 2023
Навчально-пізнавальна екскурсія студентів-учасників наукового гуртка «Ресторатор» до готелю «Senator Maidan»
20 листопада 2023
Члени гуртка «Ресторатор» учасники гостьового лекторію "Технологія організації гастрономічного туру Бессарабією"
14 листопада 2023
Учасники наукового гуртка «Ресторатор» обговорювали напрями удосконалення освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес»
9 вересня 2023
Науково-практичний лекторій Олександра Чорного
28 квітня 2023