Спеціальність "Готельно-ресторанна справа"


 Гарант освітньої програми  

Мельниченко Світлана Володимирівна,

д.е.н., професор,

завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму 

ЧЛЕНИ ПРОЕКТНОЇ ГРУПИ

        Гопкало Лариса Михайлівна, к.е.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

        Мосіюк Стефанія Іванівна, к.е.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму
      1. Відомості про самооцінювання освітньої програми
      2. Програма візиту експертної групи

      3. Наказ експертна група

      4. Звіт про результати акредитаційної експертизи

 

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС" 

РІК ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН
2023
2024
2025

  

РЕЦЕНЗІЇ, ВІДГУКИ ВІД СТЕЙКХОЛДЕРІВ НА ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС" 

2023
Рецензія 1 Рецензія 2 Рецензія 3 Рецензія 4
2024
Рецензія 1 Рецензія 2 Рецензія 3 Рецензія 4

 

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" 2025-2026 н.р. 

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС" 2024-2025 н.р.

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС" 2023-2024 н.р.

ПОРЯДОК ВИБОРУ ДИСЦИПЛІН

ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ ОПП

Вільного вибору за уподобаннями здобувачів вищої освіти з переліку дисциплін Вільного вибору за спеціальністю

 

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ

здобувачів вищої освіти навчання щодо якості освітньої програми
«Готельно-ресторанний бізнес» ОС «Магістр», 2024-2025

Анкета

Анкета

Результати 1

Результати 2

Опитування роботодавців

Опитування випускників

Анкета

Анкета

Результат опитування роботодавців

Результат опитування випускників

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ
здобувачів вищої освіти навчання щодо якості освітньої програми
«Готельно-ресторанний бізнес» ОС «Магістр», 2023-2024

Анкета  Анкета 
Результати 1 Результати 2
Опитування роботодавців Опитування випускників
Анкета Анкета
Результат опитування роботодавців Результат опитування випускників

 

Узагальнений перелік пропозицій за результатами обговорення ОПП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти"

Матеріально-технічна база кафедри готельно-ресторанної справи та туризму за освітньою програмою "Готельно-ресторанний бізнес" другого рівня (магістерського) вищої освіти